8 niskobudžetnih hotela na fenomenalnim lokacijama

8 niskobudžetnih hotela na fenomenalnim lokacijama

8 niskobudžetnih hotela na fenomenalnim lokacijama

Povoljan smeštaj može se naći na najživopisnijim lokacijama širom sveta, od tropskih prašuma Kostarike do kompleksa pećina na Santoriniju.

Predstavljamo vam 8 povoljnih budžetskih smeštaja Evrope, Amerika, Azije i Afrike, a možda će vas baš neki inspirisati na putovanje.

Desert Breeze Lodge, Swakopmund, Namibija
Ovo utočište u Namibijskoj pustinji, iznad reke Swakop, ušuškano je u peščanim dinama i okruženo drevnim brdima. Bungalovi su luksuzno opremljeni, sa velikim balkonima idealnim za posmatranje zvezda i nepreglednog peščanog mora.
Dvokrevetne sobe kreću od 63 eura.

The LINQ Hotel & Casino, Las Vegas, SAD
Dvokrevetne sobe u ovom hotelu lociranom u središtu glavne gradske ulice, čuvenog Strip-a, mogu se naći i za 35 eura. Hotel ima bazen i odlikuje ga mladalački duh, sa brojnim žurkama, radionicama i drugim sadržajima tokom celog dana. Njegova lokacija idealna je za istraživanje kazina, restorana i barova.
Dvokrevetne sobe od 35 eura.

Rifugio Bella Vista, Južni Tirol, Italija
Udobna drvena planinska koliba okružena je visokim vrhovima i nalazi se u dolini Val Senales. Iz svih soba pruža se pogled na glečere. Svake godine grade se iglui, a u okviru hotela postoji finska sauna i veliki đakuzi na otvorenom.
Noćenje po osobi od 51 euro

Svetionik Rua Reidh, Loch Ewe, Wester Ross, Škotska
Svetionik je potpuno izolovan i smešten na ulazu u Loch Ewe u Škotskoj. Pogled sa starog svetionika je neprocenjivo iskustvo, odavde ćete moći da posmatrate galebove, delfine i kitove.
Dvokrevetne sobe od 45 eura po osobi, doručak je uključen u cenu.

Hotel Banana Azul, Kostarika
Ova šarmantna prirodna oaza udaljena je samo kilometar od Puerto Viejo-a, najživljeg grada Centralne Amerike. Hotel je okružen tropskim vrtovima i tihim šljunkovitim stazama za šetnju, ima sopstveni komad peščane plaže.
Dvokrevetne sobe od 100 eura, doručak je uključen u cenu

Caveland Hostel, Santorini, Grčka
Hostel na jednom od najlepših grčkih ostrva smešten je u dramatičnom kompleksu pećina i u vinariji iz 18. veka. Dobar pogled je zagarantovan, a dok radite jogu pored hotelskog bazena, hlad će vam praviti stabla nara i pistaća.
Kreveti od 20 eura

Native Village Inn, Banaue, Filipini
Planinske kolibe gledaju direktno na 2.000 godina stare pirinčane terase Banaue-a, koje su danas na Listi svetske baštine UNESCO-a. Ukoliko ste ljubitelj raskošne i bujne vegetacije i ukusnih filipinskih karija, ovo je pravo mesto za vas.
Kolibe od 40 eura, doručak je uključen u cenu

Herkuleshof, Austrija
Mir i potpuno očuvana priroda okružuju ovaj hotel u Danielsbergu – nacionalnom parku koji je poznat kao odlična destinacija za hajking. Udobne sobe uređene su tradicionalno, a balkoni gledaju ili na jezero ili na planinske pejzaže.
Dvokrevetne sobe od 40 eura, sa doručkom

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X