Air France: da putovanje avionom postane dečja igra

Air France: da putovanje avionom postane dečja igra

Air France: da putovanje avionom postane dečja igra

Putovanje sa decom zna da bude veći stres nego odmor, a ako deca pri tom putuju sama, nivo adrenalina podiže se na maksimum.

Zbog toga je aviokompanija Air France uvela niz novina s ciljem da deci omogući prijatno i zabavno iskustvo i time pomogne roditeljima da sa manje stresa dožive detetov put, bili oni s njim ili ne. Sa 1.400.000 mališana koji svake godine lete Air France-om (od čega čak 300.000 dece putuje samo), Air France konstantno inovira svoju ponudu uz dva osnovna cilja: da deca lete sigurno i u atmosferi praznične zabave! Kako bi iskustvo letenja bilo jedinstveno, aviokompanija posvećuje posebnu pažnju mlađim putnicima i njihovim roditeljima, od trenutka kada rezervišu karte pa do trenutka kada se vrate kući, olakšavajući im put svojim aplikacijama „Air France“ i „Air France Kids“.

Da let sa roditeljima bude zabavniji od žurke kod kuće
Sva deca na letu, u zavisnosti od uzrasta, dobijaju svoj paketić za igru u okviru kog se nalazi:

  • 6 zabavnih lekcija iz meditacije na četiri jezika;
  • mađioničarski set na dugolinijskim letovima (uz asistenciju Air France stjuarda, koji je takođe i mađioničar, deca će iz svog sedišta trikovima zadiviti roditelje);
  • mališani uzrasta od 3 do 8 godina na dugolinijskim letovima dobijaju i bojanke i olovke, anti-stres balon i figurice životinja, a „Air France Kids“ aplikacija omogućava da dečji crteži „ožive“ u 3D.

Aplikacije je moguće preuzeti sa App Store-a i Google Play-a, a sva dodatna upustva se mogu naći na www.airfrance.fr. Za bebe su namenjeni posebni putni setovi sa portiklom, plišanom igračkom, kašičicom, pelenama, vlažnim maramicama i kremama. Pored toga, igračke koje se unose na let dobiće oznaku „Moj meda“, na kojoj će pisati ko im je vlasnik i na kom su letu, kako se najbolji plišani prijatelji vaše dece ne bi zagubili. Mališani od 6 meseci do 2 godine imaju posebne obroke koji su napravljeni tako da budu zdravi, sa organskim namirnicama, zabavno servirani i jednostavni za pojesti.

Kad deca putuju sama
Poseban je stres pustiti decu da sama putuju. Zbog toga je Air France uveo jedinstveni program, „Kids Solo“, koji obezbeđuje da deca koja putuju sama budu pod stalnim nadzorom kako osoblja, tako i roditelja, sve dok ne stignu na željenu destinacijuNaime, preko „Air France“ aplikacije, roditelji mogu bukirati karte, menjati rezervacije, pratiti let u realnom vremenu (od ckeck-in do sletanja) i podeliti ove informacije sa osobom koja dočekuje mališane na odredištu. Takođe, ovim putem može i da im se pošalje fotografija deteta sa destinacije, zajedno sa osobom koja je zadužena da preuzme dete nakon leta. Osoblje Air France-a će mlade putnike dočekati još na aerodromu i sprovoditi ih do njihovih gejtova, a sličan postupak će biti ponovljen čak i ukoliko ima nekoliko presedanja, sve dok neko od staratelja ne preuzme deteUkoliko mališani imaju presedanja, na aerodromu Šarl de Gol, čekanje će moći da prekrate u specijalizovani lounge-evima sa knjigama, televizorom, video-igricama, stonim fudbalom i besplatnom Wi-Fi uslugom.

Air France se nada da će uz ove novine putovanje biti zabavno i lagodno, baš kao i dečja igra.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X