Air France do kraja meseca nudi popust na letove iz Beograda

Air France do kraja meseca nudi popust na letove iz Beograda

Air France do kraja meseca nudi popust na letove iz Beograda

Povodom održavanja Francuske nedelje (16.11 – 22.11), aviokompanija Air France će putnicima iz Srbije do kraja meseca nuditi popust na kupovinu karata za letove u ekonomskoj klasi iz Beograda, u iznosu od 5.980 dinara. Popust se odnosi samo na online kupovinu kreditnim karticama, i to pod sledećim uslovima:

 • Popust se primenjuje na sve rezervacije na sajtu Air France Serbia napravljene u periodu do 30.11.2017 za period putovanja 16.11.2017 – 30.06.2018. Minimalni iznos kupovine je 17.959 dinara po osobi (bez uključenih taksi). Ukoliko je buking napravljen za više osoba, zbirna cena se ne uzima u obzir, već samo cena avio karte za jednu osobu.
 • Prilikom pravljenja rezervacije, nakon unošenja ličnih podataka, a pre plaćanja, potrebno je uneti kod FRWEEK794 i kliknuti na „Recalculate“ nakon čega će se obračunati popust od 5.980 dinara.
 • U okviru jednog bukinga se može iskoristiti samo jedan kod.
 • Popust važi na letovima kompanija Air France i KLM, za rezervacije napravljene onlajn i plaćene kreditnom karticom.

Više o ovom promotivnom kodu i načinu na koji možete da ga koristite možete saznati na sajtu Air France-a.

Podelite ovaj članak...

2 Komentara

 1. Molim vas,kako da saznamo cenu karte a nama trebaju 2.Fleksibilni smo po pitanju datuma putovanja.Moze biti od 27.aprila do 10 maja.Molim da nam vi pronadjete raspolozive navedene datume po akcijskom ceni.Hvala. Vesna

  Pošaljite odgovor
  • Poštovana Vesna,
   U našem tekstu imate link ka sajtu Air France-a, na kome možete napraviti rezervacije u skladu sa svojim željama i potrebama. U tekstu ćete takođe naći potrebne informacije o načinu na koji možete da dobijete i iskoristite popust.

   Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Current ye@r *