Air France pokrenuo promociju OH LA LA DEALS

Air France pokrenuo promociju OH LA LA DEALS

Air France pokrenuo promociju OH LA LA DEALS

Aviokompanija Air France je pokrenula promociju kojom putnicima iz Beograda nudi jedinstvene cene za povratne karte do Njujorka, Los Anđelesa, San Franciska, Havane, Rio de Žaneira i drugih brojnih interkontinentalnih destinacija.

Putnici imaju priliku da po promotivnim cenama iskuse najviši nivo usluge i gostoprimstva, po kojima je Air France decenijama unazad prepoznatljiv. OH LA LA DEALS promocija traje od 9. do 19. januara, a karte se mogu iskoristiti u periodu od 9. januara do 30. novembra 2018. Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Na akciji je više od 80 destinacija u Aziji, Severnoj i Južnoj Americi, Africi, Indijskom okeanu i na Karibima. Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na sledećem linku.

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite www.airfrance.rs, ili ovlašćene turističke agencije.

Ovo su samo neke od destinacija na promociji: Havana već od 609 eura, Rio de Žaneiro već od 569 eura, Njujork već od 419 eura, Los Anđeles već od 528 eura, San Francisko već od 528 eura i Mauricijus već od 739 eura.

Air France-ova direktorka prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju, Jelena Banac, izjavila je: „Za ovu promociju odlučili smo se kako bismo nagradili naše verne putnike, ali omogućili i ostalima da se uvere kako je putovanje Air France-om jednistveno iskustvo. U prethodnim godinama OH LA LA DEALS promocije su povezale Beograd sa celim svetom, a za lep početak 2018. smo se odlučili da ponudimo neke od najpopularnijih destinacija. Njujork je odavno kulturni i poslovni centar sveta, Los Anđeles i San Francisko privlače turiste iz celog sveta, dok je Havana posebno interesantna našim turistima. Naravno, ne treba zaboraviti ni da za mesec dana počinje i karneval u Rio de Žaneiru i da je ovo odlična prilika za one koji su se u poslednjem trenutku odlučili za posetu karnevalu.”

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X