Amadeus lansirao program lojalnosti Amadeus First

Amadeus lansirao program lojalnosti Amadeus First

Amadeus lansirao program lojalnosti Amadeus First

Amadeus je 05. jula, po prvi put na našem tržištu, lansirao program lojalnost Amadeus First, namenjen zaposlenima u putničkim agencijama, korisnicima Amadeus sistema.

Program lojalnosti Amadeus Firts donosi novu vrednost u radu na Amadeus sistemu, i ima za cilj da nagradi rad i lojalnost Amadeusovih korisnika.

Ključna prednost koju pruža Amadeusov program lojalnosti ogleda se u tome da zaposleni u putničkoj agenciji, praveći rezervacije na Amadeus Sistemu, sakupljaju bodove i stiču pravo na vredne nagrade. Vrednuje se svaka realizovana avio, hotelska i rent-a-car rezervacija napravljena kroz Amadeus Sistem, kao i rezervacije napravljene na Amadeusovim platformama za prodaju hotelskog, železničkog i LCC sadržaja Content Inn i Content Rail. Da bi agent postao aktivni član Amadeus First programa potrebno je najpre da se registruje na web sajtu rs.amadeusfirst.com, dobije jedinstven Amadeus First članski broj i zatim prati sva dalja detaljna uputsva za učešće u programu. Sistem dalje funkcioniše tako što agent tokom rada na Amadeus Sistemu u određenoj formi ubacuje Amadeus First članski broj u svaku rezervaciju koju napravi i na taj način automatski sakuplja bodove na osnovu kojih dobija vredne poklone. Pored svih informacija vezanih za stanje sakupljenih bodova, naručenih nagrada i poklona, na Amadeus First web site-u agent ima mogućnost da se informiše o posebnim promotivnim akcijama vezanim za korišćenje Amadeus Sistema. Već od 05. jula kreće prva promotivna akcija kojom svi agenti koji se tokom prvih sedam dana od lansiranja programa registruju i prijave na Amadeus First program dobijaju 300 bonus poena!

Amadeus First loyalty program postoji u preko 50 zemalja širom sveta i veoma je lepo prihvaćen od strane svih korisnika. Amadeus je, uvodeći Amadeus First program, još jedanput potvrdio da se pored pružanja najsavremenijih tehnoloških rešenja i usluga za segment putničkih agencija, potrudio da nagradi i lojalnost koju ima među korisnicima sistema.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Current ye@r *

X