Amadeus proslavio jubilarni 30. rođendan

Amadeus proslavio jubilarni 30. rođendan

Amadeus proslavio jubilarni 30. rođendan

Više od 250 vodećih predstavnika industrije putovanja sa tržišta Srbije i Crne Gore prisustvovalo je proslavi koju je u klubu Promenada organizovao Amadeus Beograd, povodom jubilarnih 30 godina od osnivanja kompanije. Partneri kompanije uveličali su svojim prisustvom proslavu 30 godina boljih putovanja i dragocene saradnje sa Amadeusom, liderom u inovacijama na globalnoj sceni industrije putovanja.

Od svog osnivanja, Amadeus pruža rešenja za bolje povezivanje svih učesnika u industriji putovanja. Priča kompanije započinje u Španiji davne 1987. godine, kada su Air France, Iberia, Lufthansa i SAS odlučili da formiraju novi globalni distribucioni sistem. Za samo 7 godina preko 100.000 putničkih agencija i aviokompanija povezano je  Amadeus sistemom, obeležavajući tako uspeh i razvoj kompanije. Od tada, Amadeus povezuje sve učesnike u globalnoj industriji putovanja najsavremenijom tehnologijom i investira u istraživanje i razvoj više nego bilo koja druga kompanija u Evropi.

Srđan Džuver, Direktor Amadeusa za tržišta Srbije i Crne Gore tom prilikom je izjavio: „Ovaj jubilej za nas predstavlja 30 godina kontinuirane saradnje sa našim partnerima, 30 godina neprekidnog ulaganja u unapređenje postojećih i razvoj novih sistema, ali i 30 godina stvaranja i oblikovanja industrije putovanja. Danas kada smo postali vodeći globalni distribucioni sistem koji posluje na preko 190 tržišta i koji povezuje sve učesnike u industriji putovanja, moram pomenuti i više od 15.000 zaposlenih u Amadeusu koji govore preko 56 jezika i bez čijeg marljivog rada ništa od ovoga ne bi bilo moguće.“

Povodom obeležavanja 30 godina uspešnog poslovanja Amadeus je organizovao posebnu lutriju i uručio svojim partnerima jedinstvene vredne poklone. Aviokompanije Air Serbia, Montenegro Airlines, Turkish Airlines, LOT, Aeroflot, Qatar Airways i Atlas Global su rado podržale Amadeusovu jubilarnu proslavu i dodelile srećnim dobitnicima besplatne avio karte na svojim letovima, a vredan poklon dodeljen je i od strane samog Amadeusa.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Current ye@r *

X