Beyond Resort Krabi

Beyond Resort Krabi

Beyond Resort Krabi

Uputite li se od Ao Nanga, zabavnog središta Krabija, prema severu, naići ćete na Klong Muang, mesto do kojeg masovni turizam na sreću još uvek nije pronašao put. Upravo ovde smestio se luksuzni Beyond Resort Krabi, deo Kata grupacije hotela. Hotel se nalazi na samoj peščanoj i privatnoj plaži, te je idealan za porodični odmor, ali ujedno i odličan izbor za medeni mesec ili jednostavno otklon od stvarnosti. Od aerodroma Krabi na jugu Tajlanda do samog hotela potrebno je 45 minuta vožnje. Odavde je takođe lako organizovati izlete na okolna ostrva ili izlete u unutrašnjost, koji uključuju razne adrenalinske aktivnosti.

05Impresivne panorame hotela
Beyond Resort Krabi
je otvoren 2012. godine i poseduje 170 soba, uz glavnu zgradu hotela u kojoj se nalaze luksuzne sobe sa pogledom na infinity bazen i na Andamansko more, uključuje i impresivne bungalove usred tropskih vrtova, idealno stilizovanih uzduž celog rizorta. Od prvog koraka u lobi hotela koji se nalazi na petom spratu, oduševljava panorama na zalive Andamanskog mora.
Ništa manje ne oduševljava niti infinity bazen koji se nalazi tik do plaže, koji je podeljen u dva dela: jedan veliki, namenjen za manju decu i bebe i drugi, jednako veliki deo, namenjen za plivače. U bazenu koji je okružen prekrasnim tropskim zelenilom i cvećem, možete uživati i u nekoliko jacuzzija koji se prostiru kroz središte bazena. Plaža ima divan sitni, znatno belji pesak nego u mnogo poznatijim mestima Krabija, a nasuprot nje, udaljen oko 200-300 metara, nalazi se ostrvce do kojeg je za vreme oseke čak moguće i prošetati.

03Svet za sebe
Hotel preko celog dana nudi izvrstan izbor jela Dalekog Istoka, ali i zapadnjačkih jela u Beyond Café-u tik do plaže i bazena, kao i u @Beach baru i restoranu. Dodatno se možete opustiti u Kanda Spa centru koji nudi unikatne masaže ili pak odraditi svoj trening u Beyond Fitness Centru opremljenim najmodernijom opremom.
Za poslovne potrebe hotel ima vrlo specifične pakete kao što je „Posao na plaži“ gde doslovno dobijate sobu za sastanke u koju ulazite bosi, u potpuno tropskom okruženju i sa svom opremom koja je inače dostupna u konferencijskim sobama. Ovde možete prirediti i tajlandsko ili zapadnjačko venčanje uz plažu.
04Podjednako lepo osećaćete se kada izađete iz Beyond Resorta Krabi na ulicu, gde se nalaze šarenolike tradicionalne kućice, gde ljudi još uvek žive jednostavnim životom. Ovo je uistinu autohotniji deo Krabija, južne Tajlandske regije.
Uz hotel Beyond u Krabiju, ostale hotele iz Kata Grupacije koja slavi 36-u godišnjicu možete pronaći takođe na Phuketu, gde se nalaze Kata beach Resort & Spa, Phuket Orchid Resort & Spa i Beyond resort Karon, kao i hotel Beyond Resort Khaolak u mestu Phang Nga.

Više informacija: www.katagroup.com

06 LogoBeyond Resort Krabi
98 Moo 3, Klong Muang Beach,
Nongtalay, Muang, Krabi 81180, Thailand
Tel: +66(0)75 628 300
E-mail: rsvn-brkb@katagroup.com

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X