De Naga Hotel – Chiang Mai

De Naga Hotel – Chiang Mai

De Naga Hotel – Chiang Mai

Ukoliko putujete u Chiang Mai i u potrazi ste za smeštajem u kojem ćete doživeti dašak Lanna kulture, na tren se osećati kao da ste u drugom svetu u kojem vas na svakom koraku prate jedinstveni i egzotični detalji, nežni zvukovi i mirisi, zajedno sa osmehom ljubaznog i profesionalnog osoblja, De Naga Hotel je pravo mesto za vas. Centralno smešten hotel koji se svojim arhitektonskim stilom i tradicionalnim načinom gradnje u potpunosti uklapa u sveverni deo Tajlanda je mesto na koje ćete se rado vraćati nakon aktivnog dana i uživati u opuštanju i kvalitenom snu.

Lovers Court 3Centralna lokacija hotela
Za one kojima je lokacija od velike važnosti, položaj De Naga hotela će sigurno ići u prilog. De Naga Hotel smešten je na odličnoj lokaciji, u samom srcu grada. Tha Pae vrata u starom gradu udaljena su svega nekoliko koraka od hotela, dok se ostale znamenitosti i atrakcije Chiang Maia nalaze u neposrednoj blizini, pa su tako mnogobrojne kulturne atrakcije, Sunday walking street, lokalne trgovine lako dostupne i pešice.

Deluxe Room 2Udoban i savremeni smeštaj
Vrlo udobne sobe hotela kroz svoj dizajn uspešno kombinuju savremenu umetnost sa lepotom prirode i kao takve omogućavaju svojim gostima doživljaj savršenog doma za vreme boravka u Chiang Maiu. Ugodni i stilski interijer hotela baziran na drvetu jasno dočarava ravnotežu sa prirodom. Smeštaj u De Naga hotelu je podjednako idealan za bračna putovanja, kao i za one koji dolaze na odmor i žele uživati u egzotičnoj mešavini severnjačkog ambijenta.

Tawa Bistro 5Gastronomska ponuda De Naga hotela
U hotelu se nalaze tri restorana i dok svaki od njih priča svoju priču, zajedno predstavljaju savremeni tajlandski stil, kroz detalje koji prikazuju umetnost i kulturu regije. Tawa Bistro pruža mogućnost uživanja u vrtu okruženom bambusima  za vreme bogatog internacionalnog doručka sa sveže kuvanom kafom i ceđenim sokovima, a ukoliko ste u potrazi za ručkom ili večerom, ovde možete probati i jela iz široke ponude internacionalnih, tajlandskih ili lokalnih specijaliteta. Naga restoran je postavljen u „open air“ stilu, smešten neposredno uz dvorište, te nudi široku lepezu specijaliteta. Lovers Court se nalazi u centralnom delu hotela u blizini bazena i idealno je mesto za poslepodnevno piće ili privatnu večeru.

Spa Pool 3Naga Spa – mesto za potpuno opuštanje
Naga Spa je idealno mesto za opuštanje i beg od užurbanih ulica Chiang Maia. Po dolasku u spa primećuje se da je pažnja posvećena apsolutno svakom detalju, kako bi svojim gostima pružili u potpunosti opuštajuće iskustvo – nežni zvukovi, ugodni mirisi, pažljivo osoblje, mirno i spokojno okruženje omogućiće vam, barem na trenutak, odlazak u drugo stanje uma. Tretmani uključuju razne vrste terapeutskih masaža, tretmane za lice i telo oplemenjene tradicionalnim tajnama istoka.

DEN-LogoDe Naga Hotel
21 Soi 2 Ratchamanka, Moon Muang Road,
T. Pra Sing, A. Muang, Chiang Mai 50200 Thailand
Tel:
+66 53 20 90 30
Email:
info@denagahotel.com
www.denagahotel.com

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X