DeltaPo – predlog za putovanje u Italiju

DeltaPo – predlog za putovanje u Italiju

DeltaPo – predlog za putovanje u Italiju

Italija predstavlja jednu od najpoželjnijih destinacija za naše turiste i njihov broj se iz godine u godinu uvećava. Naši turoperatori nude dosta zanimljivih paket aranžmana, a broj individualnih putnika, koji samostalno putuju i samostalno prave svoj itinerer, najčešće svojim automobilom, je takođe, sve veći.

I putnici koji putuju u okviru paket aranžmana i putnici koji putuju u Italiju samostalno, od skoro imaju na raspolaganju novi motiv, tačnije novu destinaciju za putovanju u ovu prelepu zemlju.
U pitanju je novootvoreni outlet centar DeltaPo, nazvan po delti reke Po, na samoj granici regija Veneto i Emilija Romanja, u predgrađu grada Ferara (Ferrara). Ovaj centar koji ujedno nazivaju i DeltaPo Family Destination Outlet zamišljen je tako da predstavlja turističko središte ove veoma interesantne regije. Šoping čini samo jedan od segmenata ovog centra, a zapravo glavni akcenat biće na raznim kulturnim manifestacijama – koncertima, predstavama, šou programima i događajima, poput četvrte etape ženske biciklističke trke koja će se održati 3. jula ove godine.

Dakle, ukoliko kolima krenete u Italiju, najčešće prvu tačku predstavlja nezaobilazna Venecija, ali predlažemo da nastavite dalje, ka Padovi (Padua), gradu koji će vas oduševiti svojom lepotom, a zatim, nakon manje od sat vremena vožnje, stižete do mesta Okiobelo (Occhiobello), na reci Po, gde se nalazi DeltaPo outlet centar. Svakako predlažemo da pratite reku i posetite deltu reke Po koja se uliva u Jadransko more, a posebno preporučujemo gradić Komakio (Comacchio), koji mnogi nazivaju „mala Venecija“ s obzirom na brojne vodene kanale kojima je gradić ispresecan. Na kraju, možete se smestiti u Ferari, prelopom i istorijski bogatom, tipičnom italijanskom gradu.

Dobar i veoma interesantan šoping, najpre zbog velikog broja kvalitetnih italijanskih brendova, zabavni sadržaji, namenjeni celoj porodici, prelepa priroda, hrana i vina, prelepi gradovi na kopnu ili na moru, čine da ova regija zasluži vašu pažnju.

Delta Po Occhiobello Outlet Village – Family Destination
Via Essonne 1, 45030 Occhiobello RO, Italy
www.deltapo-outlet.com

DeltaPo ambasador za Srbiju
Gospođa Anita Bunčić
Tel. +39 3209410805
E-mail: abpromotionagency@gmail.com

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Current ye@r *

X