Dobra vest iz Wizz Air-a: Više nema doplate za ručni prtljag

Dobra vest iz Wizz Air-a: Više nema doplate za ručni prtljag

Dobra vest iz Wizz Air-a: Više nema doplate za ručni prtljag

Niskotarifna aviokompanija Wizz Air predstavila je nova pravila za prevoz ručnog prtljaga, koja svim putnicima omogućavaju jedan besplatan komad ručnog prtljaga. Putnici će automatski imati pravo na jedan komad ručnog prtljaga maksimalnih dimenzija 55x40x23cm i maksimalne težine 10kg, što će biti uključeno u cenu karte. Sem toga, putnici će moći da unesu i robu koju su kupili u duty free prodavnici na aerodromu nakon pasoške kotrole.

Za putnike kojima je potrebno više ručnog prtljaga postoji WIZZ Priority usluga, uz koju će moći da ponesu još jedan, manji, komad ručnog prtljaga i da ga smeste ispod sedišta. Ovaj prtljag može imati maksimalne dimenzije 40x30x18. Uz ovu uslugu će im biti garantovan smeštaj standardnog ručnog prtljaga (55x40x23) unutar putničke kabine. WIZZ Priority takođe omogućava putnicima da izbegnu redove prilikom ukrcavanja i da budu među prvima koji će se ukrcati u avion (WIZZ Priority usluga je takođe dostupna putnicima koji kupuju WIZZ Go, WIZZ Plus i WIZZ Privilege Pass).

Johan Eidhagen, direktor marketinga Wizz Air-a je izjavio: „U Wizz Air-u je zadovoljstvo putnika na prvom mestu, zbog čega smo slušali njihove utiske i zahvaljajući tome sada možemo da ponudimo da uz svaku kartu veliki komad ručnog prtljaga bude unet besplatno u putničku kabinu. Ovo je samo još jedan primer Wizz Air-ove posvećenosti pružanju najkvalitetnije usluge našim putnicima, sve od trenutka rezervisanja WIZZ leta pa do sletenja na izabranu destinaciju. Naše blagonaklono i profesionalno kabinsko osoblje se raduje skorom dočeku kako novih tako i starih putnika na naše letove.“

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X