Dve nove linije Wizz Air-a iz Niša

Dve nove linije Wizz Air-a iz Niša

Dve nove linije Wizz Air-a iz Niša

Wizz Air, najveći low-cost avio prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi i tržištni lider u low-cost avio saobraćaju u Srbiji, juče je počeo sa letovima na dve nove linije iz Niša – do Ajndhovena u Holandiji i Minhen-Memingena u Nemačkoj. Na prvom letu za Ajndhoven je bilo 135 putnika, dok je iz Holandije u Niš doputovalo 172 putnika. Iz Niša za Minhen-Memingen je otputovalo 160 putnika dok je u njega doputovalo 162. Obe linije će biti održavane dva puta nedeljno: ponedeljkom i petkom, a cene karata će biti već od 1.099 dinara i mogu se kupiti preko sajta wizzair.com.

Ajndhoven je peti po veličini grad u Holandiji, koji je poznat i kao grad svetlosti zbog razvijene industrije sijalica i lampi. Osim što je užurban poslovni centar, Ajndhoven je i idealna city break destinacija sa brojnim pešačkim ulicama prepunim prodavnica, kafića i restorana. Iznajmljivanje bicikla i pridruživanje stotinama biciklista koji istražuju ovaj zeleni grad dostupan ljubiteljima dvotočkaša je najbolji način da se utone u živahnu atmosferu koje ovaj grad i njegovo okruženje poseduju. Ajndhoven je samo 125 km udaljen od Amsterdama koji je jedna od najpopularnijih holandskih destinacija.

Minhen nudi ekskluzivni šoping, ulice sa monumentalnim zdanjima, kojima odzvanja muzika limenih duvačkih instrumenata, sa brojnim rustičnim pivnicama i modernim prodavnicama sa najnovijim modnim brendovima ali i tradicionalnom bavarskom nošnjom i čuvenim kožnim pantalonama sa tregerima. Posetioci mogu da započnu obilazak grada u nekom od barova gde mogu da probaju tradicionalnu svinjsku kolenicu sa kiselim kupusom.

Sa novim letovima iz Niša, Wizz Air sada nudi ukupno 16 linija do šest zemalja sa dva srpska aerodroma u Nišu i Beogradu, što predstavlja najveću low-cost mrežu linija iz Srbije.

NAJNOVIJE LOW-COST LINIJE IZ WIZZ AIR-OVE SRPSKE MREŽE LINIJA:

Linija Danima Počev od: Cene od*
Niš – Minhen (Memingen) ponedeljak, petak 1. avgust 2016. 1.099 din.
Niš – Ajndhoven ponedeljak, petak 1. avgust 2016. 1.099 din.

Tamara Valoa (Tamara Vallois), direktor službe za odnose sa medijima Wizz Air-a je izjavila: „Danas smo veoma uzbuđeni što možemo da proslavimo uspostavljanje dve sjajne nove linije iz Niša, sa našeg drugog srpskog aerodroma. Od kada smo otvorili prvu liniju ka Bazelu u julu 2015. nastavili smo sa redovnim širenjem naše mreže linija iz Srbije, čineći da jeftine avio karte budu dostupne većem broju srpskih putnika. Trenutno WIZZ nudi najveću low-cost mrežu linija iz Niša sa pet linija do nekih od najpopularnijih evropskih odredišta. Naše prijateljsko i profesionalno osoblje se raduje što će moći da na letovima našim mladim avionima ugosti veliki broj zadovoljnih putnika.

Još novih vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X