easyJet-om od Beograda do berlinskog aerodroma Tegel

easyJet-om od Beograda do berlinskog aerodroma Tegel

easyJet-om od Beograda do berlinskog aerodroma Tegel

Britanska aviokompanija easyJet nedavno je objavila da će uspostaviti novu liniju od Beograda do aerodroma Tegel u Berlinu. Putnici iz Srbije će tako biti povezani sa najvećim gradom u Nemačkoj direktnim letovima ove aviokompanije, a najniža cena karte kretaće od 21,35 eura (cena je po osobi u jednom smeru, sa svim pripdajućim taksama i troškovima).

Počev od 10. avgusta 2018. godine, letovi će se obavljati četiri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, tokom cele godine. Karte za nove letove već su u prodaji preko internet prezentacije easyJet.com, putem aplikacija za mobilne uređaje i globalnih distributivnih sistema.

easyJet je objavio početak letova ka 23 nove destinacije sa aerodroma Tegel u Berlinu, a tokom letnje sezone u prodaji će biti više od 3,8 miliona sedišta, u periodu od 25. marta do 27. oktobra 2018. godine. easyJet sada u svojojponudi ima 95 destinacija iz Berlina, sa oba aerodroma, Tegel i Šonefeld, omogućujući najpovoljnije cene karata za poslovne i ostale putnike.

Thomas Haagensen, Generalni Direktor EasyJet Europe je rekao: „Srećan sam što danas mogu da najavim novu liniju iz Beograda, kao deo naše ekspanzije sa aerodroma Tegel u Berlinu. Berlin Tegel je naša druga nova destinacija sa Aerodroma Nikola Tesla Beograd koju ćemo uvesti na leto 2018. godine, pored nove rute za Bazel. Nova baza aviokompanije easyJet na aerodromu Tegel u Berlinu nudi brz pristup centru Berlina, čineći ga idealnom polaznom tačkom za istraživanje glavnog grada Nemačke za turiste i poslovne putnike.“

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X