Finalna sezona kultne serije Entonija Burdena na CNN-u

Finalna sezona kultne serije Entonija Burdena na CNN-u

Finalna sezona kultne serije Entonija Burdena na CNN-u

Parts Unknown, serija čiji domaćin je bio čuveni šef, pisac i TV ličnost Entoni Burden, vratiće se poslednji put na male ekrane kasnije tokom godine.

Burden je upravo tokom snimanja nove sezone čuvene CNN-ove serije u Parizu sebi oduzeo život. Dok su fanovi širom sveta žalili za svojim omiljenim šefom, ostalo je nejasno da li će se poslednja sezona uopšte emitovati. Parts Unknown je poznata po načinu na koji njen harizmatični domaćin istražuje različite kulture upoznajući ljude i lokalnu kuhinju.

Nakon njegove smrti, Netflix je obnovio dozvolu da strimuje prethodnu sezonu na svom sajtu, dok je CNN emitovao preostale epizode 11. sezone. Ali iz CNN-a je upravo stigla potvrda da će mreža završiti i finalnu, 12. sezonu, koju je Burden snimao u trenutku smrti, i da će ona biti prikazana kasnije tokom godine. Prva epizoda, u kojoj je pored Burdena pojavljuje i W. Kamau Bell, domaćin CNN-ove serije United Shades of America (Sjedinjene Senke Amerike), jedina je završena, sa karakterističnom Burdenovim naracijom. Ostale epizode, snimane na Menhetnu, granici između Teksasa i Meksika, u Španiji i Indoneziji, kombinovaće postojeći materijal i intervjue koji su naknadno snimljeni. Kako piše The Times, poslednja epizoda biće posvećena Burdenovom uticaju na svet oko njega.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Current ye@r *

X