Travel Forum
05.09.2010. 04:20 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: Strane avio kompanije  (Pročitano 6497 puta)
maka
Junior
*

« Odgovor #15 poslato: 12.10.2008. 11:53 »

British i AirFrance su sasvim OK. Vrlo ljubazno osoblje. Avioni su cisti , ili sam ja bar imala srece da letim takvima. Monitori iznad sedista,cak i neka serija pristojna za pogledati. I Swiss se pokazao kao vrlo dobra kompanija. Osoblje predusretljivo i sa osmehom gleda da vam putovanje ucini prijatnim. Na jednom letu od Ciriha do Diseldorfa, koji je prilicno lokalnog karaktera pa iz tog razloga angazuju tako male avione,da putnici sa sve posadom sede u repu, posluzenje je bilo kao na interkontinentalnom letu.
Sto se JAT-a tice , svako putovanje sa njima je posebno iskustvo i iznova zgrazavanje sta se desilo sa tom kompanijom. Mislim da smo svi apsolvirali da je osoblje regrutovano u antikvarnici,ali i pored toga ne mogu da prihvatim cinjenicu da su vrlo neljubazni cak nevaspitani i neprijatni. Na jutarnjim letovima, su me uglavnom  posluzivale cupave ,tek probudjene stjuardese koje su  gestikulacijom , najcesce odsecnim trzajem glave, pitale sta bih popila. A od pica, hladna voda i HLADNA kafa.
Pre par godina, nisu imali dovoljno zemicki za sve putnike,pa su sproveli akciju preraspodele i redistribucije hrane. Zamoljeni su putnici koji imaju zemicke a ne planiraju da jedu, da podignu ruku ,kako bi se njihove zemicke uzele i donirale onim nezahvalnicima koji su bas navalili da mazu puter umesto da ga jedu kasicicom. Eto tako sam ucestvovala u humanitarnoj akciji, i ostala sa ,naravno, hladnom kafom.
Sačuvana
KRCA
Junior
*

« Odgovor #16 poslato: 16.01.2010. 14:10 »

Samo cu jedno reci iz mog iskustva! Ako zaista zelite da uzivate u letu, dobroj usluzi i max profesionalizmu odgovor je BRITISH AIRWAYS bilo da se radi o evropskim ili interkontinentalnim letovima. Jesu jaci sa cenom, ali nema greske i nece vam apsolutno biti zao! Sto se tice letova unutar USA moj predlog US AIRWAYS, ubedljivo najjeftiniji i za taj novac sasvim , sasvim zadovoljavajuci, cak i iznad ocekivanja! Pozz svima...
Sačuvana
AnaBeograd
Junior
*

« Odgovor #17 poslato: 21.04.2010. 12:07 »

Pored Singapore Airlines i Emirates, svojom profesionalnoscu i kvalitetom i raznolikoscu usluga (ponuda hrane i pica, entertainment programa) istiche se i Ethihad- avio kompanija iz Abu Dabija.
Od nisko budzetnih, pohvalila bih spansku Vueling- dobra usluga i cene za putovanja unutar Spanije i Portugalije,
i madjarski Wizz Air.
Sačuvana
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2005, Simple Machines LLC Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!