maka
Junior

|
 |
« Odgovor #15 poslato: 12.10.2008. 11:53 » |
|
British i AirFrance su sasvim OK. Vrlo ljubazno osoblje. Avioni su cisti , ili sam ja bar imala srece da letim takvima. Monitori iznad sedista,cak i neka serija pristojna za pogledati. I Swiss se pokazao kao vrlo dobra kompanija. Osoblje predusretljivo i sa osmehom gleda da vam putovanje ucini prijatnim. Na jednom letu od Ciriha do Diseldorfa, koji je prilicno lokalnog karaktera pa iz tog razloga angazuju tako male avione,da putnici sa sve posadom sede u repu, posluzenje je bilo kao na interkontinentalnom letu. Sto se JAT-a tice , svako putovanje sa njima je posebno iskustvo i iznova zgrazavanje sta se desilo sa tom kompanijom. Mislim da smo svi apsolvirali da je osoblje regrutovano u antikvarnici,ali i pored toga ne mogu da prihvatim cinjenicu da su vrlo neljubazni cak nevaspitani i neprijatni. Na jutarnjim letovima, su me uglavnom posluzivale cupave ,tek probudjene stjuardese koje su gestikulacijom , najcesce odsecnim trzajem glave, pitale sta bih popila. A od pica, hladna voda i HLADNA kafa. Pre par godina, nisu imali dovoljno zemicki za sve putnike,pa su sproveli akciju preraspodele i redistribucije hrane. Zamoljeni su putnici koji imaju zemicke a ne planiraju da jedu, da podignu ruku ,kako bi se njihove zemicke uzele i donirale onim nezahvalnicima koji su bas navalili da mazu puter umesto da ga jedu kasicicom. Eto tako sam ucestvovala u humanitarnoj akciji, i ostala sa ,naravno, hladnom kafom.
|