Travel Forum
05.09.2010. 04:12 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: SPIRIT Travel ?  (Pročitano 1659 puta)
pedjabgd
Junior
*

« poslato: 19.06.2008. 10:09 »

Trebao bih ove godine da putujem u Egipat sa Spiritom, deluju ok, ali koga god da sam pitao ne zna mnogo o ovoj agenciji, pa me interesuje, jel neko putovao sa njima i ako jeste kakva su iskustva, pozitivna ili negativna??? ,

Idemo u Hurgadu, Hotel Sun&Sea, ako je neko bio tamo sa bilo kojom agencijom, ako mzoe neka podeli utiske.....Smeško
Sačuvana
veca
Junior
*

« Odgovor #1 poslato: 27.09.2008. 17:38 »

Malo kasnim sa odgovorom, agencija nije losa, ali pokusaj da izbegnes taj hotel, jer za samo malo vise novca mozes dobiti mnogo vise na drugim mestima. To je jedan od losijih hotela u Hurgadi.
Sačuvana
Smi
Junior
*

« Odgovor #2 poslato: 28.09.2008. 15:56 »

Drug i drugarica su sada bas tamo u tom hotelu, samo preko Kontikija. Kazu da je hotel skroz ok, mada zavisi sta trazis. Meni je recimo samo bitno da imam toplu vodu da se tusiram i da imam gde da prespavam, pa makar to bilo i u vreci u nekom satoru, samo da je (iole) cisto. Zaista mi nije bitno da hotel bude fensi, da ima kojekakve extra sadrzaje, kad ionako u njemu ne provedem vise od 4-5 sati u toku dana/noci koliko mi je potrebno da odspavam. Oni su isti takvi, tako da ne znam koliko ti znaci ova informacija.
Sačuvana
pedjabgd
Junior
*

« Odgovor #3 poslato: 28.09.2008. 18:13 »

bio vratio se i samo mogu reci da sam stvarno odusevljen, za taj novac hotel je EXTRA, a o Spiritu necu ni pricati, toliko su oprofesionalni da je neverovatno, bas sam se iznenadio, svaka im cast, sve pohvale i za njihove vodice iz egipta, 2 Bojana i Ivana, stvarno su bili uvek tu za sve sto ti treba a izleti su bili u minut tacni, i sve je bilo kao sto su rekli...svakom bi preporucio i hotel a posebno agenciju...sto se tice hotela aposlutno zasluzuje 4* ali ih nema jer koliko smo culi porez je tada dosta veci i zato se vodi kao 3* lux, 3bazena koja rade po celu noc, ljubazno osoblje, hrana prosecna i jos jedan veliki + mzoes uneti i svoju hranu i pice, sto nigde dalje ne mozes....sve u svemu ja sam prezadovoljen.....
Sačuvana
aska
Junior
*

« Odgovor #4 poslato: 07.03.2010. 21:56 »

evo i ja da iznesem svoje vidjenje o ovoj turistickoj agenciji. Sve sem hotela,san and sea je odlicno. vodici znaju vise nego jedan profesor istorije. Ako i odete u neku agenciju sastrane recice vam da je spirit strucnjak za Egipat,definitivno. Sto se tice hotela,losa hrana,losa higijena,prijatni ljudi,ali ne ostyavljajte baksis decku koji radi na ciscenju soba,jer nista nece uraditi. Isla sam sa deckom, zamolili smo tog deckica da nam zameni posteljinu a on je na moj krevetr stavio od mog decka carsav,a njemu moj. Nije bilo tople vode u hotelu. A da nisam rekla da sam letovala ovog proslog leta na samom pocetku avgusta. cak smo i prvog dana menjali sobu jer u nasoj prvoj nije bilo svetla uopste. Lep utisak o agenciji,los o hotelu.
Sačuvana
irena88
Junior
*

« Odgovor #5 poslato: 27.07.2010. 13:08 »

Ne bulozno je pricati tako o san and sea hotelu!Realno ,za tu cenu sta ocekujes?Da te hlade crnci lepezom????Ja sam bila vise nego zadovoljna prosle godine!Ostavljala sam baksis sobarima i bilo je sve u najboljem redu!Steta sto necu ici i ove godine,a kad budem isla opet cu u isti hotel!Sto kaze lik,meni je bitno da prespavam i da se okupam,a nisam dosla na more da sedim u sobi i holu hotela!Ni u jednom drugom neces moci da uneses hranu i pice,a kamo li da uvedes nekog kao sto mozes u san and sea hotelu!!!
puuunooo pozdrava za Spirit i vodice na koje mozes da racunas u pola dana i pola noci sta god da ti zatreba!!!!A ostale agencije mogu samo da im pozavide !!!!!!!!!!!!
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2005, Simple Machines LLC Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!