Travel Forum
05.09.2010. 03:57 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Hotel Sun&Sea - Hurgada  (Pročitano 3473 puta)
pedjabgd
Junior
*

« poslato: 19.06.2008. 11:54 »

Idem u septembru u Hurgadu pa me interesuje da li je iko bio u  Hotelu Sun&Sea i kakvi su utisci???
Sačuvana
cecil
Junior
*

« Odgovor #1 poslato: 23.06.2008. 16:59 »

Odlican izbor, bila u Sun&Sea 2004, pa moj drug prosle godine, a mamu saljem u agustu!
Hotel je super, na sjajnom mestu, sa odlicnom hranom.
Jedina mana je sto ima malu plazu, je sam isla u oktobru pa nismo imali problema sa guzvom..... 
Lep provod!
Sačuvana
pedjabgd
Junior
*

« Odgovor #2 poslato: 30.06.2008. 23:14 »

e superh..hvala na odgovoru....Smeško...definitivno idem, citao sam jos komentara i uglavnom su pozitivni.....Smeško
Sačuvana
vaskezez
Junior
*

« Odgovor #3 poslato: 04.09.2008. 01:00 »

Ja sam bio prosle godine.Hotel je OK.Da mala je plaza, ali je bazencic skroz u redu,hrana nije lossa pogotovo dorucak.Recepcionr Hosam je u stvari najupecatljiviji lik.Dobar je do koske.Za izlazak iskljucivo Papas Beach.Srecan put!
Sačuvana
veca
Junior
*

« Odgovor #4 poslato: 05.10.2008. 00:55 »

Najgori hotel u Hurgadi, za samo malo vise novca mozes dobiti mnogo bolje.
Sačuvana
cecil
Junior
*

« Odgovor #5 poslato: 26.03.2009. 08:41 »

Vise ne dajem nikakve informacije i iskustava o smestaju, keva je htela da se istim avionom vrati nazad i ubije me kad stigne kuci....... SUN&SEA - nikako..... sory pedjabgd...... Kad sam ja isla, pre pet godina, bilo je sve super!
Sačuvana
Mupovac
Gost
« Odgovor #6 poslato: 19.07.2009. 14:18 »

Mislim da je pri izbori hotela bitna i razmazenost turista. Ko zeli dobar smesta neka izdvoji duplo vise novca nego li je potrebno za ovaj hotel, pa nece imati primedbi.... Mnogi od nas zele i jare i pare, a dobro znamo da to ne ide.
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2005, Simple Machines LLC Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!