Travel Forum
08.09.2010. 00:19 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: TV TRAVEL MAGAZINE  (Pročitano 709 puta)
nadaraspop
Junior
*

« poslato: 11.09.2009. 10:47 »

Postovani,
Vas sam redovan citalac (sada vec gledalac) i veoma me raduje sto ste konacno resili da se pojavite i u drugim medijima. Emisija je odlicna - informativna i dinamicna. Videla sam na forumu da postoje zamerke na obim reklama u odnosu na trajanje emisije i mislim da nisu na mestu. Sve reklame se pojavljuju u konteksu - kako bismo drugacije znali za specijalne ponude turistickih agencija ili avio kompanija??? Takodje, mislim da na pravi nacin informisete gledaoce o procedurama na aerodromu - sve pohvale za g-dina Dragana Mihajlovica (nadam se da sam dobro zapamtila ime!). Svidele su mi se reportaze iz Hrvatske i Skandinavije i sa nestrpljenjem ocekujem nove emisije. Nisam neko ko po svaku cenu prati sve sadrzaje na televiziji, ali Vasu emisiju nikako ne propustam! Da ne ispadne kako Vas samo hvalim, imam i nekoliko zamerki. Ljudi koji redovno citaju Travel Magazine, takodje citaju i obracanje urednika na prvim stranama. Ja sam tim uvodnicima uvek bila odusevljena jer odslikavaju realno stanje stvari i ne mislim da su zlonamerne. Medjutim, taj isti urednik se sada pojavljuje u sasvim novom ruhu - pomalo uplaseni voditelj emisije koji se trudi da bude dopadljiv. Moj savet je da budete ono sto jeste jer ce to dati novu dinamiku emisiji. Takodje, ne mislim da je dobra ideja da uvedete nova lica koja ce raditi reportaze jer nisu dovoljno reprezentativna i, po mom skromnom misljenju, kvare imidz koji ste godinama gradili. Nemojte ovo shvatiti kao malicioznu kritiku, ocigledna je cinjenica da postoji veliki disparitet izmedju osobe koja je iskusna u novinarskom poslu i nekog ko pokusava da to bude. Drzite se prvobitnog koncepta i imate dobitnu kombinaciju!
U iscekivanju novih emisija,
Nada Raspopovic
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2005, Simple Machines LLC Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!