Travel Forum
05.09.2010. 04:52
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
Da niste izgubili svoj
aktivacioni e-mail?
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti
:
Početna
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Travel Forum
>
O Travel magazinu
>
Pitanja i sugestije
>
PRETPLATA
Stranice: [
1
]
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Autor
Tema: PRETPLATA (Pročitano 230 puta)
vlada282
Junior
PRETPLATA
«
poslato:
25.02.2010. 19:07 »
Sve nas koji smo pretplatnici interesuje i kada se nasa pretplata okoncava.Zbog neredovnog izlaska casopisa ,priznacete, to nije lako ispratiti.Kako sam se pretplatio.Kako sam se pretplatio oktobra 2008. godine,u novembru 2009. godine sam pozvao redakciju sa interesovanjem da li mi je pretplata istekla.Receno mi je da nije i da cu biti obavesten o isteku.Zvao sam i u januaru 2010. godine - isti odgovor.Brojeci casopise dosao sam do zakljucka da mi je 99% pretplata istekla ali i dalje nisam siguran.
Imam jedan konstruktivan predlog.Mislim da se citalac moze obavestiti na tri nacina:
1.Telefonom
2.Pismo uz poslednji casopis u kome bi stajalo obavestenje o isteku pretplate i upucivanje na casopis o nacinu nastavka iste
3.E-mail
Ovom prilikom bi se zahvalio redakciji(call centru) na ljubaznosti koji su iskazali prilikom svakog mog poziva.
Sa verom u bolje sutra.
Sačuvana
Travel Magazine
Travel magazine
Senior
PRETPLATA
«
Odgovor #1 poslato:
04.03.2010. 16:57 »
Da ne biste bili u zabludi oko pretplate posaljite nam svoje puno ime i prezime kako bismo jos jedno proverili da li vam je pretplata istekla.
Praksa je da se pretplatnici obavestavaju telefonom pre isteka pretplate kako bi imali dovoljno vremena da je obnove.
Ukoliko ste citali poslednji uvodnik zapazili ste i da cemo od februarskog broja ponovo poceti da izlazimo redovno, polovinom meseca.
Pozdrav,
Travel Magazine
Sačuvana
vlada282
Junior
PRETPLATA
«
Odgovor #2 poslato:
05.03.2010. 14:51 »
Hvala na odgovoru.Pretplata mi je istekla i obnovio sam je.Ali me niko o tome nije obavestio, vec sam to saznao nakon sto sam pozvao redakciju.Nadam se da je u mom slucaju bio previd, a ako ne onda bi ta praksa morala da se promeni.Pozdrav.
Sačuvana
Stranice: [
1
]
Štampaj
« prethodna tema
sledeća tema »
Prebaci se na:
Izaberite destinaciju:
-----------------------------
Sve o turizmu i putovanjima
-----------------------------