Travel Forum
05.09.2010. 04:05 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Prevoz iz Beograda do Soluna - avion ili voz?  (Pročitano 283 puta)
kriket
Junior
*

« poslato: 08.07.2010. 01:14 »

Da li funkcioniše voz Beograd-Solun sa spavaćim kolima i auto-vagonom? Znači to mi je prva opcija ako je uopšte dostupna - tj. ako postoji, i ako ima mesta. Da li neko ima iskustva? Išli bismo žena i ja sa trogodišnjim detetom, spavaćim kolima, a auto bismo utovarili na voz. Da li je to izvodljivo s tim da bismo na put trebalo da krenemo za 2 nedelje?

Druga opcija je avion. Da li postoji neka varijanta avionom po razumnoj ceni? Znači da nas karte ne koštaju koliko i aranžman? Kolika je cena avio karte do Soluna? Koliko se plaća za dete od 3 godine? Koliki su ostali troškovi tipa aerodromskih taksi itd?

Poslednja varijanta je putovanje automobilom. Inače išli bismo najverovatnije na Tasos.

Sve korisne informacije i saveti u vezi sa transportom iz Beograda do Soluna su dobrodošli.

Pozdrav svima od novog člana.
Sačuvana
Putnik Namernik
Junior
*

« Odgovor #1 poslato: 08.07.2010. 14:19 »

Mislim da je voz sasvim bezbedan, a po osobi je karta oko 6.500. Medjutim, koliko je doplata za kola to ne znam. Drugi avio prevoz osim naseg "slavnog" Jata ne postoji, koliko znam...
Da li ste mozda razmisljali da idete kolima, cini mi se da je to nekih sest sedam sati voznje...jeste za dete to malo na****o, ali cini mi se da je najisplativije...pogledajte na michelinu koliko bi vas iznelo putovanje kolima...

pozzz
Sačuvana
kriket
Junior
*

« Odgovor #2 poslato: 08.07.2010. 19:07 »

Hvala na odgovoru. Cena od 6500 za kartu je povratna ili kako? Jel to za spavaća kola?

Auto nam je poslednja opcija, ali nije isključena.
Sačuvana
Putnik Namernik
Junior
*

« Odgovor #3 poslato: 12.07.2010. 11:52 »

Trebalo bi da bude sa krevetom, ali ti je ipak najbolje da pozoves call centar zeleznice, i da ih pitas. Broj mozes da nadjes na njihovom sajtu...
iako su malo neljubazni i daju veoma sture informacije, uz malo u****osti saznaces sve sto te interesuje!

Nadam se da cete se lepo provesti!

pozzz
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2005, Simple Machines LLC Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!