Francuski ASL Airlines uvodi liniju Beograd – Pariz

Francuski ASL Airlines uvodi liniju Beograd – Pariz

Francuski ASL Airlines uvodi liniju Beograd – Pariz

Francuska aviokompanija ASL Airlines France će 24. juna 2019. uspostaviti direktnu avio liniju između Pariza i Beograda sa dva leta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom.

Linija će biti sezonska i trajaće sve do 5. septembra 2019. Polazak iz Pariza (CDG) predviđen je u 18.20h, a dolazak u Beograd u 20.40h. Iz Beograda avion poleće u 21.40h, a u Pariz sleće u 00.05h po lokalnom vremenu.

Na danas održanoj konferenciji za novinare u Beogradu, predstavnici ove kompanije su najavili otvaranje nove linije, a generalni direktor Žan-Fransoa Dominiak (Jean-François Dominiak) je po prvi put predstavio ovu kompaniju javnosti u Srbiji. „Počinjemo sa našim letovima usred letnje sezone, kada je potražnja na vrhuncu, čime želimo da odgovorimo na potrebe srpske zajednice u regionu Pariza, ali i da povećamo turističku i poslovnu razmenu između naše dve zemlje. Suština našeg posla je održavanje ekonomskih, kulturnih i turističkih veza zbog čega smo osmislili slogan „Avioni za narod“

Letovi od/do Pariza će se obavljati sa aerodroma Šarl de Gol (CDG) i Terminala 3, inače najnovijeg od svih i odlično povezanim sa mrežom gradskog prevoza i drumskim saobraćajnicama što dodatno doprinosi udobnom putovanju. Letove će obavljati avioni Boeing 737-700, sa putničkom kabinom u jedinstvenoj ekonomskoj klasi, kapaciteta 147 sedišta. Cena karte iz Beograda kreće od 69 eura i uključuje sve pripadajuće takse, 10kg ručnog prtljaga, mogućnost izbora sedišta online preko sajta www.aslairlines.fr. i zabavni sistem tokom leta. Više o ponudi ove kompanije možete saznati na sajtu www.aslairlines.fr, i u bilo kojoj turističkoj agenciji u Srbiji.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X