Iz Beograda do Bostona, preko Amsterdama

Iz Beograda do Bostona, preko Amsterdama

Iz Beograda do Bostona, preko Amsterdama

KLM Royal Dutch Airline je objavio da će od početka letnjeg rasporeda za 2019. godinu uvesti letove za Boston (BOS). KLM će tri puta nedeljno leteti avionima tipa Airbus A330-300 između Amsterdama i Bostona, nudeći na svakom letu 292 mesta.

Novi KLM-ov let upotpuniće već postojeću vezu između Bostona i aerodroma Shiphol u Amsterdamu. Trenutno Delta Air Lines, partner kompanije Air France-KLM leti dvaput dnevno na ovoj liniji. “Dodajući direktni KLM let za Boston, nudimo našim putnicima više opcija, upotpunjući ponudu naših partnera iz Delta Air Lines-a. Boston je sedamnaesta severnoatlantska destinacija ka kojoj KLM direktno leti“, izjavio je predsednik i izvršni direktor KLM-a Pieter Elbers.

Od 31. marta 2019, KLM uvodi letove između aerodroma Shiphol u Amsterdamu i Bostona svake srede, petka i nedelje. Airbus A330-300 će imati 30 sedišta u biznis klasi, 40 sedišta u ekonomskoj komfort klasi i 222 sedišta u ekonomskoj klasi. Od 01. jula 2019, KLM uvodi i četvrti let nedeljno, i to ponedeljkom.

Raspored letova:
KL0617 poleće iz Amsterdama u 17.00h po centralnoevrposkom vremenu i stiže u Boston u 18.30h po lokalnom vremenu. KL0618 poleće iz Bostona u 22.00h po lokalnom vremenu i stiže u Amsterdam sledećeg dana u 10.35h po centralnoevropskom vremenu.

Inače, na relaciji Beograd – Amsterdam leti i lou-kost kompanija Transavia, članica Air France-KLM grupe. Transavia, prema rasporedu letova za leto 2018, leti šest puta nedeljno iz Beograda za Amsterdam, a karta u jednom smeru se može naći već po ceni od 39 evra.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Current ye@r *

X