Kako da lako nanesete losion za sunčanje?

Kako da lako nanesete losion za sunčanje?

Kako da lako nanesete losion za sunčanje?

Većina nas će se složiti da je stalno stavljanje preparata za zaštitu od sunca jedna od najvažnijih, ali ujedno i najdosadnijih aktivnosti na odmoru. Kada bi bar bilo dovoljno da se namažemo samo jednom…

Nažalost, nakon svakog izlaska iz vode, moramo da ponavljamo istu zamoru rutinu, a često je teško namazati sve delove tela, pa onda moramo da molimo druge za pomoć. Ipak, od velike važnosti za naše zdravlje je da se pridržavamo zdavstvenih preporuka i štitimo se od sunčevog zračenja.

Jedna njujorška kompanija je smislila revolucionarno rešenje za ovaj problem. Startup po imenu SnappyScreen dizajnirao je kabinu za nanošenje zaštite od zračenja, koja je veoma laka za koršćenje. Potrebno je samo da ubacite podatke o svojoj visini i da odaberete jačinu sredstva koje se aplicira (SPF 15, 30, ili 40) i za 10 sekundi ćete biti potpuno namazani i zaštićeni. Kabine su za sada dostupne u 10 hotela u rizortima u SAD-u, Meksiku i na Karibima, a do kraja godine će biti isporučene na još 50 lokacija. U hotelima u kojima ova usluga nije besplatna, očekuje se da će koštati oko pet dolara po nanošenju.

Osnivač kompanije SnappyScreen je Kristen McClellan, koja je ideju o kabini dobila tokom porodičnih odmora, kada je često morala da losionom maže svoju lenju sestru. Najveći deo profita kompanija ima od prodaje dopuna za kabine, a deo novca se donira programima za edukaciju, prevenciju i rano prepoznavanje raka kože.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X