Kako da uvek prepoznate svoj prtljag

Kako da uvek prepoznate svoj prtljag

Kako da uvek prepoznate svoj prtljag

Prepoznavanje prtljaga može biti frustrirajuće iskustvo, a ponekad se može završiti i neugodnim situacijama, kao na primer, kada pokušavate da saputniku objasnite da niste stvarno pokušali da mu ukradete kofer, već da ste greškom pomislili da je vaš. Jedna londonska kompanija smislila je savršen način da se nikada više ne nađete u takvoj situaciji, a ideja je fascinantna, simpatična i krajnje jednostavna.

Kako biste svoj prtljag uvek mogli da prepoznate, dovoljno je da online kompaniji Firebox pošaljete svoju fotografiju (ili fotografiju svoje porodice, omiljenog glumca, kućnog ljubimca, pogađate – izbor je neograničen…) i uskoro će vam stići proizvod nazvan „futrola za kofer“, posebno kreiran za vas.

Napravljen je od mekog, ali čvrstog materijala i veoma lako se navlači na kofer. Njegova praktična vrednost prevazilazi prepoznatljivost, ova „futrola“ takođe štiti kofer od mehaničkih oštećenja, a suvišno je reći da ćete sa njom biti zvezda na svakom aerodromu. Budući da se praznici bliže, treba pomenuti da je ovo odlična ideja za novogodišnji poklon za svakog pravog putnika.

Cena futrole za manje kofere je 26 dolara, za srednju veličinu je 32,5 dolara, a futrole za velike kofere koštaju 39 dolara, plus troškovi slanja.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X