Kraljevi čardaci Spa – Kopaonik

Kraljevi čardaci Spa – Kopaonik

Hotelsko-apartmanski kompleks „Kraljevi Čardaci Spa“ nalazi se na 1450m nadmorske visine, u vikend naselju Kopaonik, udaljen 4,5km od centra Kopaonika i 2,5km od najbliže žičare.

Od 2011. godine, kada su u „Čardacima“ odseli prvi gosti, ovaj kompleks neprekidno raste, razvija se i svojim gostima nudi bogate sadržaje.

Hotel Kraljevi Čardaci sadrži 55 smeštajnih jedinica, a u sklopu hotelsko-apartmanskog kompleksa je i 307 moderno opremljenih apartmana, Spa & Wellness centar sa dečjom zonom, pansionski restoran, lobby bar, A la carte restoran, pivnica, kamin sala, kongresni centar, fitnes centar, igraonica za decu, prodavnica, menjačnica, parking, skijašnica i ski servis, recepcija 24/7.

Kraljevi čardaci Spa ima pansionski restoran, a la carte restoran i pivnicu

Za vrlo kratko vreme Čardaci su dobili brojna priznanja u oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva: Na samitu preduzetnika centralne i jugoistočne Evrope, održanom u Dubrovniku početkom godine, Kraljevi Čardaci su dobili priznanje „Stvaraoci za stoleća“ za doprinos razvoju preduzetništva u ovom delu Evrope. Nosioci su priznanja Best out of the city Hotel for Meetings & Events, kao jedan od najboljih i najistaknutijih hotela u regionu u kongresnoj industriji za 2016. godinu.Kompleks Kraljevi čardaci se kontinuirano proširuje i unapređuje

Dobitnici su i Press zvezdice. U septembru 2018. Balkanska alijansa hotelskih asocijacija (BAHA) dodelila je hotelu prestižno priznanje za najbolji hotel sa 4 zvezdice na Balkanu.

Kraljevi čardaci imaju modernu i prostranu kongresnu salu

Kopaonik je omiljeno mesto za zimovanje i tada su kapaciteti popunjeni, ali želja menadžmenta Kraljevih Čardaka je da kapaciteti budu puni tokom čitave godine, a ne samo za vreme zimske sezone koja traje od kraja decembra do početka aprila. Zato se posebna pažnja posvećuje osmišljavanju paketa koji privlače goste i u svim ostalim mesecima, a najveći broj tih gostiju se vraća iz godine u godinu. Poslovni ljudi i parovi najčešće biraju Spa vikend paket, za odmor od gradske gužve i napetosti, jer u Čardacima pronalaze pravu oazu mira prepuštajući se raznovrsnim sadržajima Spa centra.

U Kraljevim šardacima gosti mogu da se opuste na bezenu, ali i u brojnim spa sadržaijma

Porodice se najviše odlučuju za letnji paket u trajanju od 8 dana/7 noći, tokom juna, jula, avgusta i septembra. Ponuda obuhvata uslugu na bazi polupansiona uz korišćenje Spa centra, kao i program animacije za celu porodicu, koji priprema profesionalan tim animatora.

Gosti Kraljevih čardaka imaju priliku da upoznaju i lepote Nacionalnog parka Kopaonik

Takođe, kroz ekskurzije koje se organizuju uz vodiče, gosti se upoznaju sa prirodnim lepotama Nacionalnog parka Kopaonik, ali i kulturnim i duhovnim spomenicima. Uz postojeće usluge ove godine će biti u ponudi još bogatiji sadržaji. Tu je proširena bašta sa 200 sedećih mesta i bina na otvorenom, uz svakodnevnu animaciju dece i odraslih uz prigodne sadržaje (pozorišne predstave, priredbe, radionice, koncerti). Kraljevi Čardaci svakodnevno osluškuju želje turista i nameću sebi nove zadatke, kako da iznova privuku i zadrže goste svojom novom ponudom ili kreativnim paketima, da svaki boravak u ovom kompleksu bude „uživanje na visiniˮ, što je slogan Čardaka i ideja vodilja.

Foto: Kraljevi Čardaci Spa

Ostale korisne savete pročitajte ovde. 

Author: PR tekst | Kraljevi čardaci Spa

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X