Marsa Alam, egipatski dragulj na Crvenom moru

Marsa Alam, egipatski dragulj na Crvenom moru

Marsa Alam, egipatski dragulj na Crvenom moru

Bez obzira na to koliko imate godina, da li ste singl, u vezi ili braku, putujete sa prijateljima ili porodicom, u Marsa Alamu vas čeka mnoštvo zanimljivih sadržaja i aktivnosti.

Od istorijskih lokaliteta do kulturnih atrakcija, lista jedinstvenih mesta koja morate da vidite u Marsa Alamu i njegovoj okolini veoma je duga.

Hrabri avanturisti uživaće u ronjenju i istraživanju grebena Samadai, plivanju sa delfinima ili kite-surfingu na plaži u obližnjem rizortu.

Romantičari i „ptičice“ na medenim mesecu mogu da biraju gde će provesti svoj luksuzni odmor, budući da Marsa Alam obiluje vrhunskim butik rizortima, spa centrima, šoping centrima, restoranima i kafeima, u kojima će vas tretirati kao kraljevsku porodicu. Pripremite se da istražujete nove nivoe luksuza u brojnim hotelima sa 5 zvezdica.

Noćni život, ulična hrana i zabava intrigiraće one mlađe i željne provoda, a ponuda je veoma bogata.

Ako niste noćna ptica i više volite miran odmor sa porodicom, Marsa Alam je destinacija koja nudi brojne zabavne sadržaje za porodice sa decom. Plivanje u bazenu, ronjenje u plićaku, banana čamci, vožnja džet-skija, samo su neki od ponuđenih sadržaja, a postoje i škole ronjenja za najmlađe.

Outdoor aktivnosti su obavezan začin svake posete Marsa Alamu i uključiju jednodnevne safarije, vožnju ili hajking turu do Wadi El Gemal i Gabal Elba nacionalnog parka, ili nešto duže izlete na kojima možete posetiti čuvene egipatske istorijske dragulje – Luksor, Asuan i Qusair.

Kao što možete da vidite, nije bitno da li ste sami ili u društvu, sa mladima ili starima, Marsa Alam je mesto koje morate posetiti i u kome je dobar provod zagarantovan.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X