Nagradni kviz

Nagradni kviz

Učestvovanje u našem kvizu je veoma jednostavno!

Odgovorite tačno na osam postavljenih pitanja, pošaljite ih u našu redakciju pritiskom na dugme „pošalji“ i OSVOJITE NAGRADU!!!

03. maja izvlačimo tri dobitnika (koji su tačno odgovorili na sva pitanja).

U saradnji sa kompanijom LINK group, za tri izvučena dobitnika obezbedili smo besplatne online kurseve digitalne fotografije!

Na kursu ćete steći osnovna znanja fotografskih tehnika koja će vam omogućiti da smisleno prikažete određenu vizuelnu ideju ili motiv.

ITAcademy kao deo LINK group-a ovim kursom pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju u ovoj oblasti da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim veštinama koje su danas neophodne za rad.

Kurs je početni, sastoji se iz 4 modula i 19 lekcija, i nije potrebno prethodno predznanje. Za rad na kursu potreban je računar bilo kog operativnog sistema kao i Photoshop, softver za obradu fotografija. Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, na mejl ćemo vam poslati poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs.

Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave na mejl ćete dobiti sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog kursa. Pristup kursu važi 180 dana i lekcije i testove možete da prelazite dinamikom koja vam odgovara, u skladu sa vašim slobodnim vremenom.

Pozivamo vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih veština kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla.

Dobitnici za mart

  1. Mario Jokanović, Bela Crkva
  2. Dejan Markov, Sombor
  3. Divna Krivokuća, Beograd

Lični podaci

1. Koji kanal povezuje Crveno i Sredozemno more?

2. Koja evropska zemlja oblikom podseća na čizmu?

3. U kojoj zemlji se nalazi planina Kilimandžaro?

4. U kom gradu se nalazi čuvena Brandenburška kapija?

5. Koji američki grad se nekada zvao Novi Amsterdam?

6. Koja zemlja Južne Amerike ima najviše stanovnika?

7. Kojoj zemlji pripada Veliki koralni greben?

8. Koja velika reka prolazi kroz američki Grand Kanjon (Veliki kanjon)?