Najduže krstarenje na svetu trajaće 254 dana

Najduže krstarenje na svetu trajaće 254 dana

Najduže krstarenje na svetu trajaće 254 dana

Ako mislite da standardna krstarenja prekratko traju i da putnik na njima ne može u potpunosti da se opusti, svideće vam se novo krstarenje kompanije Viking, zakazano za avgust 2019. godine.

Ultimate World Cruise počinje u Londonu i za osam meseci, koliko traje, brod Viking Sun Liner svoje goste vodi na šest kontinenata, u 59 zemalja i 113 luka. Sa 254 dana putovanja, ovo će biti najduže kontinuirano krstarenje na svetu.

Ultimate World Cruise će obuhvatati ekskurzije u svakoj luci kako bi se gosti što bolje upoznali sa kulturama sveta, a noćenje u 22 lučka grada će im omogućiti da u potpunosti „urone“ u destinaciju. Takozvani ‘kulturni raspored’ nudiće i bogati program regionalnih zabavnih i edukativnih sadržaja. Opcione ekskurzije će uključivati posetu kulturno-istorijskim institucijama na destinaciji. Postojaće i opcija da tokom ovog krstarenja gosti bukiraju samo jedan kraći segment (od dva trenutno dostupna). Moći će da biraju između Viking World Treasures-a, koji traje 127 dana i obuhvata putovanje od Londona do Los Anđelesa, i Viking World Wonders-a, od Los Anđelesa do Londona, koje traje 119 dana.

U cenu krstarenja uključene su osnovne ekskurzije, WiFi internet, a World Cruise gosti dobijaju i avionske karte u biznis klasi i brojne druge pogodnosti.

Cena krstarenja za Ultimate World Cruise kreće od 78.454 eura po osobi, za World Treasures od 47.995 eura po osobi, a za World Wonders od 38.805 eura po osobi.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Current ye@r *

error: Content is protected !!