Najspektakularniji podvodni hoteli na svetu

Najspektakularniji podvodni hoteli na svetu

Najspektakularniji podvodni hoteli na svetu

Predstavljamo vam 5 najluksuznijih podvodnih hotela na svetu, a ove podvodne sobe, restorani i spa centri su savršeni da doživite nešto potpuno drugačije, idealno su mesto za medeni mesec, proslavu godišnjice ili jednostavno samo za porodično uživanje…

Conrad Rangali Island, Maldivi

Restoran Ithaa ovog hotela je prvi i jedini podvodni restoran na svetu koji je sav u staklu. Nalazi se na 5 metara ispod površine mora, nudeći panoramski pogled od 180 stepeni na raznobojne korala koji rastu sa morskog dna. U restoranu obično može da sedi 12 osoba, ali za 11.710 dolara za noć može biti pretvoren i u spektakularan apartman za dvoje.

Anantara Kihavah Villas, Maldivi

Anantara Kihavah Villas butik hotel nudi pesak prošaran palmama, prodorno plavo more, batlere, skrivene vile i fantastičan podvodni restoran, gde možete probati ukusno jelo usred zanimljivog morskog dna i ribica koje su oko vas. Ovaj restoran ima prvi na svetu podvodni vinski podrum.

Resort World, Sentosa, Singapur

Umesto pogleda na pravi život u okeanu, Resort World na ostrvu Sentozi u Singapuru gleda na najveći svetski akvarijum. Gosti koji odsedaju u izuzetno luksuznim sobama uživaju i u usluzi ličnog batlera i spektakularnom pogledu na ovaj podvodni svet. 11 ekskluzivnih apartmana je uređeno u stilu luksuznih dvospratnih kuća. Gornji nivo se sastoji od otvorenog dnevnog boravka koji vodi ka vrtu i đakuziju dok niži nivo nudi gostima podvodni svet da lepše utonu u san.

Atlantis The Palm, Dubai, UAE

U pitanju je jedan od najimpresivnijih hotela u Dubaiju, sa preko 1.500 soba i apartmana, koji je delom i vodeno čudo. Hotelski podvodni apartmani imaju prekrasan pogled, a prozori koji su od poda do plafona gledau pravo na hotelsku lagunu. Apartmani dolaze sa privatnim batlerima i mogućnošću da plivate sa delfinima.

PER AQUUM Huvafen Fushi, Maldivi

Umočite prste u toplu, kristalno čistu vodu, večerajte pod zvezdama, ronite oko jednog od najboljih koralnih grebena Maldiva ili plivajte u „infinity“ bazenu. A onda se vratite na svoju privatnu peščanu plažu od praškastog peska. Taman kad pomislite da ne može biti bolje od ovoga, otkrićete prvi svetski podvodni spa centar. Huvafen Fushi spa centar, „Lime“, ​​ima 6 paviljona na vodi pored prvih na svetu podvodnih prostorija za tretmane.

Još novih saveta pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...

1 komentar

  1. Divne destinacije. Za početak bih bar volela da posetim Tropikarijum u Budimpešti kada se radi o ovim temama. Verujem da je osećaj nestvaran na ovim destinacijama.

    Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Current ye@r *