Nova linija easyJet-a od Beograda do Bazela

Nova linija easyJet-a od Beograda do Bazela

Nova linija easyJet-a od Beograda do Bazela

Letovi aviokompanije easyJet na novoustanovljenoj liniji između Beograda i Bazela počeće 10. avgusta i obavljaće se tri puta nedeljno – utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Cene avionskih karata kreću od 20,99 evra po putniku u jednom pravcu. Na liniji saobraćaju avioni tipa Airbus A320, a očekuje se da će na novoj liniji već tokom ove letnje sezone putovati 11.000 putnika. Linija je namenjena poslovnim putnicima iz regiona, kojima će dostupnost Beograda biti fleksibilnija, ali će privući i one koji dolaze u kratku turističku posetu ili u posetu porodici i prijateljima. Opredeljenje aviokompanije easyJet je da putovanje treba da bude jednostavno i dostupno, a ova nova linija omogućiće povećanje broja poslovnih i turističkih putovanja između dva grada.

Ovim letovima broj destinacija koje easyJet obavlja sa Aerodroma Nikola Tesla Beograd povećava se na tri. Započinjenjem letova između Beograda i Ženeve u januaru 2014. godine, easyJet je povezao Beograd i Švajcarsku, a od 10. avgusta počeće i letovi za Berlin. Letovi će se obavljati tri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom i petkom, a cene avionskih karata kreću od 35,99 evra po putniku u jednom pravcu. Očekuje se da će na ovoj novoj liniji 8.500 putnika saobraćati već tokom tekuće letnje sezone.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X