Nova udobnost letenja sa Air France-om

Nova udobnost letenja sa Air France-om

Od 03. februara, na dugolinijskim rutama Air France-a počeli su da saobraćaju avioni tipa Airbus A330, sa novim kabinama koje putnicima omogućavaju udobnije letove.

Prvi let bio je za glavni grad Gane, Akru, a avioni sa novim kabinama leteće još od Pariza ka Uagaduguu (Burkina Faso), Kotonuu (Benin), Lagosu (Nigerija), Niameju (Niger), Bangaloru (Indija), Delhiju (Indija), Hjustonu (SAD), Sijetlu (SAD), Čikagu (SAD) i Dalasu(SAD). Zahvaljujući investiciji vrednoj 140 miliona evra, do 2020 godine će kompletno biti redizajnirano 15 aviona.

Mir i udobnost u biznis klasi
Nova sedišta u biznis klasi donose iskustvo putovanja koje ne može da se poredi ni sa jednim drugim. Potpuno redizajnirana, sedišta se spuštaju u krevet dugačak dva metra i širk 57,1 centimetar, čime putnici imaju mogućnost da se odmore i izbegnu posledice džet-lega. Sedišta se mogu približavati, ali i u potpunosti odvojiti kliznim panelom. Svim putnicima je na raspolaganju HD tačskrin ekran od 18,5 inča (47 cm) i 1400 sati različitih zabavnih sadržaja. Samouslužni bar i toaleti su, takođe, dobili novi izgled, a pažljivo osmišljeno ambijentalno osvetljenje doprinosi prijatnoj atmosferi leta.

Premium ekonomska klasa pruža još više udobnosti i usluga
U kabinima premium ekonomske klase preovladavaju privatnost i elegancija. Udobnost je u centru pažnje u avionima Airbus A330 pa premium ekonomska klasa nudi:

– sedište koje se spušta do ugla od 130 stepeni;

– jedno od najširih sedišta, širine 48,3 cm;

– 102 cm prostora između sedišta;

– lumbalnu podršku prilagođenu različitim oblicima tela;

– dodatni prostor za stvari;

– širi oslonac za noge;

– najnoviju generaciju HD ekrana širine 13,3 inča (33,9 cm).

Mekši jastuci na sedištu i širi kožni nasloni za ruke takođe su redizajnirani i pružaju dodatan komfor. Pored opuštanja i specijaliteta sa menija, svaki putnik može da koristi Wi-Fi konekciju, električnu utičnicu i dva pojedinačna USB porta.

Komfor za sve u ekonomskoj klasi
Sedišta u ekonomskoj klasi sada su još komfornija: obaraju se do ugla od 118 stepeni, ispunjena su ergonomskom penom, imaju više mesta između naslona za ruke (44 cm), a prostor za noge povećan je na 79 centimetara. Pored sedišta, veći je i sto, ali i ekran, koji sada ima dijagonalu od gotovo 30 centimetara.

Kako bi putovanje bilo još udobnije Air France je uveo novi dizajn i novi pribor. Duboka plava monohromatska tkanina, simbol brenda Air France, ukrašava nove jastuke i naslone za glavu, a tu su i nova crvena ćebad i kolekcije noćnih maski inspirisanih destinacijama na koje se putuje.

Sedište je dizajnirano tako da putnik tokom leta može koristiti svoje elektronske uređaje pomoću USB priključka i pojedinačne električne utičnice. Obezbeđena je i Wi-Fi konekcija tokom leta, a putnici mogu uživati u širokom spektru zabave sa audio slušalicama dostupnim na svakom mestu.

Ostanite onlajn uz AirFrance Connect
Sve kabine u avionima tipa Airbus A330 nude putnicima AirFrance Connect uslugu. Osnovna usluga omogućava putnicima da tokom leta besplatno primaju i šalju poruke preko aplikacija Whatsapp, Facebook Messenger, iMessage i WeChat-a. Takođe, putnici mogu da pristupe sajtu www.airfrance.com i da koriste Air France aplikaciju kako bi proverili ili izmenili svoje rezervacije. Ukoliko se odlučite za naprednije usluge, možete da dobijete i pristup za surfovanje, koji omogućava surfovanje po internetu, proveravanje i slanje mejlova.

Putnici mogu da koriste ovu uslugu po sledećim cenama:

  • 3 evra za celo putovanje na kratkim relacijama
  • 5 evra za celo putovanje na relacijiama srednje dužine
  • 8 evra za sat vremena na duglinijskim letovima
  • 18 evra za celo putovanje tokom dugolinijskih letova.

Usluga pristupa strimu kombinuje prednosti prve dve usluge, jer omogućava internet velike brzine, kao i mogućnost strimovanja i skidanja sadržaja sa interneta za 30 evra. Air France CONNECT usluga će postepeno biti unapređena i omogućavati putnicima i dodatne usluge i sadržaje, kao i detaljne informacije o letovima, onlajn kupovinu ili bogatu kolekciju filmova, TV serija i dokumentaraca koji će moći besplatno da se gledaju tokom leta.

Do Pariza po promotivnoj ceni
Ukoliko se odlučite da posetite grad ljubavi, Air France je pokrenuo promotivnu akciju u kojoj cena povratne karte do Pariza iznosi 220€. Prodaja karata traje do 18. februara, a period putovanja je do 30. juna 2019. Za više informacija posetite link https://www.airfrance.rs/RS/en/local/resainfovol/meilleuresoffres/paris.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X