Osvojite besplatno noćenje na Velikom kineskom zidu

Osvojite besplatno noćenje na Velikom kineskom zidu

Osvojite besplatno noćenje na Velikom kineskom zidu

Osam srećnih putnika dobiće priliku da sledećeg meseca provedu noć na vrhu Velikog kineskog zida.

Airbnb, koji na kuli stražari najveće kineske atrakcije podiže privremeni smeštaj, navodi da će prvi put posle više stotina godina posetiocima biti dozvoljeno da prenoće na drevnoj utvrdi.

Pop-up soba je deo kampanje za očuvanje Velikog kineskog zida, ima veliki bračni krevet i otvorenog je tipa, što znači da danju pruža pogled na okolne planine, a noću na zvezdano nebo. Predviđena je za dve osobe, osvetljena je svećama i modernim podnim osvetljenjem, a poseduje i udobni lounge kutak sa sofom i sto za ručavanje.

Gosti će uživati u kineskim specijalitetima i tradicionalnoj muzici, a biće im obezbeđen i jutarnji obilazak okolne prirode i specijalni obilazak Velikog zida u pratnji istoričara.

Da biste dobili priliku da spavate u ovom jedinstvenom smeštaju, potrebno je da na sajtu Airbnb-a do 11. avgusta odgovorite na sledeće pitanje: “Why is it more important now than ever to break down barriers between cultures? How would you want to build new connections?” (Zašto je danas, više nego ikada, važno da se ruše barijere među kulturama? Kako biste vi želeli da gradite nove veze?)

Četiri dobitnika i njhovi gosti putovanje će moći da realizuju između 04. i 08. septembra.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X