Otvoren je prvi Sheraton hotel u Srbiji

Otvoren je prvi Sheraton hotel u Srbiji

Otvoren je prvi Sheraton hotel u Srbiji

U Novom Sadu je 07. marta zvanično otvoren Hotel Sheraton, čime je ovaj grad najzad dobio prvi internacionalni hotelski brend.

Prvi Sheraton hotel u Srbiji poseduje 150 superior soba, od čega devet apartmana i jedan predsednički apartman. Krasi ga i elegantan „a la carte“ restoran sa ponudom potpisanom od strane vrhunskih šefova, kao i Wine&Tapas Bar koji će biti savršen kutak za opuštanje ne samo za goste hotela, nego i za sugrađane. Poslednji sprat je rezezvisan za uživanje u moderno opremljenom spa i wellness centru i jacuzzi-jem odakle se pruža nezaboravan pogled na grad. U okviru hotela nalazi se i tzv. klub sobe i klub lounge, sa posebnim benefitima za članove loyalty kluba Sheraton, za koje će funkcionisati i poseban concierge program.

Hotel Sheraton je smešten u blizini Novosadskog sajma i centra grada, prostire se na 13.000 kvadratnih metara, a osim po luksuznim sobama i jedinstvenom enterijeru, hotel se izdvaja kongresnim prostorom. Sa ukupno šest konferencijskih sala, kapaciteta od skoro 800 mesta i mogućnošću organizacije više događaja istovremeno, hotel Sheraton ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju. Hotel će poslovati pod franšizom jednog od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu, „Marriot International“.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X