Prijavite se za „najbolji posao na svetu“

Prijavite se za „najbolji posao na svetu“

Prijavite se za „najbolji posao na svetu“

Muka vam je od dosadnog posla u kancelariji, koji obavljate svakodnevno od 09.00 do 17.00h? Ili planirate da napravite pauzu u životu i jednu godinu posvetite putovanju? Ako je vaš odgovor na neko od ova dva pitanja da, nemojte propustiti priliku da se prijavite za „najbolji posao na svetu“.

Kompanija Vidanta je nedavno raspisala konkurs za poziciju „najbolji posao na svetu“, čiji opis zvuči gotovo nestvarno. Naime, osoba koja pobedi na konkursu, dobiće priliku da godinu dana putuje po Meksiku i da svoja iskustva pretoči u fotografije, video zapise i postove na društvenim mrežama. Pored mogućnosti da cele godine živite u apsolutnom luksuzu Vidanta-inih rizorta i vrhunskom smeštaju sa najboljom uslugom i sadržajima, očekuje vas i plata, i to 120.000 dolara (za ceo angažman).

Da biste aplicirali za posao, posetite sajt www.worldsbestjob.com i popunite online formular, u koji osim opštih podataka, treba da unesete i linkove do svojih Facebook, Instagram, LinkedIn i Twitter profila, i priložite svoju biografiju i kratak video (link za YouTube) u kome objašnjavate zašto baš vas treba da odaberu.

Ako dobijete posao, postaćete Vidanta-in društveni influenser, a vaše radno mesto će biti rizorti ove kompanije u kojima ćete „morati“ da isprobate sve luksuzne sadržaje. Ukoliko i dalje niste sigurni da li je ovo prava pozicija za vas, pročitajte šta ćete sve na svom novom poslu morati da radite: usmeravaćete bebe kornjače ka okeanu, učićete da igrate salsu, proveravaćete da li je temperatura u svim hotelskim bazenima optimalna, učićete kako da spremate vrhunska jela od šefova sa mišelinovim zvezdama, uživaćete u golfu onako kako to radi Tajger Vuds, isprobavaćete koliko sati sunčanja pored bazena je optimalno, testiraćete nove luksuzne spa tretmane i učićete da osetite razliku između tekila blanco, resposado i Añejo.

Ukoliko ste zainteresovani, imate dovoljno vremena da aplicirate, jer je konkurs otvoren do 21. oktobra.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X