Prijavite se za posao „profesionalnog turiste“

Prijavite se za posao „profesionalnog turiste“

Prijavite se za posao „profesionalnog turiste“

Ukoliko volite da putujete, aktivni ste na društvenim mrežama, dobro govorite engleski i slobodni ste ovog leta, Turska vam nudi priliku da postanete „profesionalni turista“.

Turska opština Ortaca raspisala je konkurs za „najbolji posao u Turskoj“, koji podrazumeva upoznavanje sa oblastima Ortaca, Dalyan i Sarigerme u provinciji Muğla i dokumentovanje i promovisanje ovog putnog iskustva na društvenim mrežama.

Inače, Dalyan je poznat po svojim 2.500 godina starim grobnicama u stenama i 3.000 godina starom drevnom gradu Kaunosu. Ukoliko pobedite na konkursu, od 01. do 31. avgusta ćete intenzivno posećivati sve turističke lokacije i sadržaje u ovim oblastima, uključujući hotele, restorane i barove. Zanimljive aktivnosti uključuju rafting u Dalamanu, posetu Iztutzuu, istraživanje jezera Sulungur i Koycegiz, posetu zalivu Asi, ronjenje u Dalyan-u, opuštanje u lekovitom blatu i odlazak u organske vrtove nara. Sva svoja iskustva i utiske ćete u vidu fotografija, videa i postova deliti na društvenim mrežama.

Konkurs je otvoren 15. maja i trajaće do 14. jula, a pobednika će 18. jula proglasiti gradonačelnik Ortaca-e. Od kandidata se očekuje da budu aktivni na društvenim mrežama, da su iskusni putnici, da su komunikativni, talentovani fotografi, da dobro govore, pišu i čitaju na engleskom jeziku, da imaju vozačku dozvolu, ne pate od hroničnih bolesti i da nemaju kriminalni dosije. Aplikacije za posao se podnose na sajtu opštine Ortaca, gde se mogu pronaći i detaljne informacije u vezi sa poslom.

Podelite ovaj članak...

3 Komentara

  • Draga Lela,
   Za posao mogu da se prijave i državljani Srbije. Samo što ćete prilikom apliciranja, umesto Srbije, među ponuđenim državama potražiti RS-Sirbistan, što je turski naziv za našu zemlju.
   Želimo vam puno uspeha na konkursu!

   Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X