Prijavite se za posao svetskog putnika!

Prijavite se za posao svetskog putnika!

Prijavite se za posao svetskog putnika!

„Želim da proputujem ceo svet, ali kad bi neko mogao da mi za to plati…“ Na spisku želja koje biste želeli da ostvarite u životu verovatno će se naći i ona da putujete svetom, istražujete i upuštate se u raznorazne fantastične avanture. Ono što se najčešće ispreči između vas i putovanja su finansije.

Ali ako ste zaista ozbiljni u nameri da postanete svetski putnik, sada vam se pruža šansa. Tačnije, šansu vam pruža niskotarifna islandska aviokompanija WOW Air, koja je otvorila konkurs za upravo ovakav posao.

WOW Air trenutno traži pravu osobu za poziciju „WOW Air Travel Guide“, čiji posao podrazumeva da bude stacioniran u Rejkjaviku, iz koga će od 01. juna, 10 nedelja putovati na brojne destinacije u Evropi i Severnoj Americi, dokumentujući svoje putovanje, pripremajući zanimljivosti i savete u vezi sa destinacijama, i postujući ove materijale na socijalne mreže. Ako vam se čini kao posao iz sna, čekajte da čujete ono najbolje: Možete da povedete i jednog prijatelja, a plata vam mesečno iznosi 4.500 dolara!

Ukoliko mislite da ste pravi kandidat za ovaj posao, prijavite se na sajtu aviokompanije. Snimite kratak video dužine od 60 do 120 sekundi i ispunite online formular. Da biste uopšte bili uzeti u obzir za posao, morate imati preko 18 godina, otvorene naloge na društvenim mrežama (što više, to bolje), a podrazumeva se da odlično govorite engleski jezik. Možete se prijaviti samo lično, a ne u ime neke kompanije ili organizacije. Rok za prijavu je 14. maj.

Podelite ovaj članak...

6 Komentara

 1. POSTOVANI,
  VEOMA SAM ZAINTERESOVANA I KVALIFIKOVANA ZA OVAJ POSAO,
  MOLIM DETALJE, UNAPRED ZAHVALJUJEM,
  ISKRENI POZDRAV, JASMINA

  Pošaljite odgovor
  • Draga Jasmina,
   Ukoliko pažljivo pročitate našu vest, videćete link za sajt aviokompanije WOW Air. Tu ćete pronaći sve detalje koji vas zanimaju. Srećno sa prijavom!

   Pošaljite odgovor
 2. Poshtovani
  Ja Jako volim da putujem i upoznajem nove zemlje njihove prirode i ljudi… 💝
  Puno pozz.

  Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X