Pripremite se za Grčki vikend u Beogradu!

Pripremite se za Grčki vikend u Beogradu!

Pripremite se za Grčki vikend u Beogradu!

Manifestacija Grčki vikend u Beogradu organizuje se i ove godine, 12. i 13. maja, na Trgu republike.

Događaj je postao tradicionalna kulturna manifestacija grada Beograda, koja se održava, sada već treću godinu zaredom, u maju, pred sam početak letnje sezone. Na događaju će, kao i prethodnih godina, učestvovati grčke firme, turističke organizacije i agencije, distributeri hrane i pića, restorani, hoteli i sl.

Kao i prethodnih godina, promocija Grčke kroz manifestaciju Grčki vikend u Beogradu ostvariće se kroz prezentaciju grčke kulture, turizma, muzike i folklora, hrane i pića. Ove godine će jedan od najvažnijih izlagača biti Istočna Makedonija i Trakoja sa opštinom Aleksandrupoli i Samotrakijem, jedna od divnih turističkih destinacija u istočnom delu grčke Makedonije. Turističke agencije imaće priliku da svoje ponude i destinacije u Grčkoj predstave našim građanima, dok će im restorani i kulturni program preneti istinski duh Grčke. Dobro došli – Καλώς ήρθατε!!!

Podelite ovaj članak...

2 Komentara

  1. Podrska i pozdravi TOSu i Popovicu…
    Najvazniji momenat koji treba da Grcki vrh turizma zapamti i resi ga do sezone JUN/JUL/AUG jeste DA SE DUPLIRA BROJ PROLAZNIH SALTERA NA GRANICI kako bi se prosecnih 4 sata u spicevima, 3 sata u polu-spicevima, i 2 sata u van spiceva, jednostavno PREPOLOVI… jer Grcka to moze ako hoce da uradi i ako joj je stalo do 1 Milion srpskih gostiju kako sami navode da su imali u 2017toj….

    Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Current ye@r *

error: Content is protected !!