Hotelski lanac „U“ u junu nudi promo cene i nagrade

Hotelski lanac „U“ u junu nudi promo cene i nagrade

Hotelski lanac „U“ u junu nudi promo cene i nagrade

Ako planirate skoru posetu Tajlandu i još uvek niste bukurali smeštaj, evo ideje.

Povodom proslave desetogodišnjice postojanja, tajlandski hotelski lanac, U Hotels & Resorts, pripremio je niz promocija za svoje goste, koje počinju od 01. juna.

Za početak, ukoliko između 01. i 10. juna napravite rezervaciju na hotelskom sajtu, moći ćete da bukirate sobu po ceni od samo 1.000 bahta (oko 26 eura) za noć. Ova promotivna cena će važiti za svaku nedelju, utorak i četvrtak u periodu od juna 2018. do marta 2019. godine.

Tokom juna će svi gosti imati priliku da degustiraju hranu i piće sa 10 posebno sastavljenih menija, na kojima će svaka stavka koštati 100 bahta.

Takođe, 11 srećnih dobitnika biće nagrađeno vrednim nagradama, od kojih je glavna: besplatna dva noćenja u U Paasha Seminyak Bali hotelu (sa povratnim avionskim kartama) za dve osobe. Ostale nagrade su vaučeri za jedno noćenje u ostalim hotelima ovog lanca. O promociji ćete više informacija u narednim danima naći na Facebook stranici hotela.

U Tajlandu, U Hotels and Resorts se nalazi na nekim od najatraktivnijih lokacija kraljevstva. U Sukhumvit i U Sathorn su locirani u Bangkoku, U Inchantree Kanchanaburi je smešten u prelepom okruženju na obali reke Kvaj, a gostima U Pattaya-e i U Zenmaya Phuket-a garantovan je potpuni luksuz i zabava na plaži. Tu su još U Khao Yai, U Chiang Mai i U Nimman Chiang Mai, a van Tajlanda U Paasha Seminyak se nalazi na egzotičnom Baliju, U Tropicana Alibaug u Indiji, a u Indoneziji U Janevalla Bandung.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Current ye@r *

X