Putovanja na vašem televizoru

Putovanja na vašem televizoru

Putovanja na vašem televizoru

Svet možete otkrivati na razne načine… Naravno, na prvom mestu je samo putovanje, ali svet možete otkrivati i preko računara, tableta, čak i mobilnog telefona, tako što ćete posećivati razne sajtove, Google mape, Google StreetView i sl. Međutim, najčešći problem je mali ekran i nemogućnost da članovi vaše porodice ili prijatelji učestvuju zajedno sa vama u „istraživanju“… Takođe, kada se vratite sa nekog putovanja i kada želite nekome da pokažete svoje slike ili video snimke, opet se pojavljuje problem malog ekrana, te je zadovoljstvo uživanja u tom sadržaju znatno manje.

pus6401 - Side puh6501 - SideZato kompanija PHILIPS proizvodi televizore sa Android operativnim sistemom, što vam omogućava da imate pravi računar na veeeeelikom ekranu. A nova 6401 i 6501 serija PHILIPS televizora ima 4K UHD rezoluciju ekrana, što je 4 puta Full HD kvalitet slike!!! Dizajn televizora je spektakularan i predstavlja pravi ukras vašeg doma, tako da skreću pažnju na sebe čak i kad su ugašeni.

Poseban doživljaj pruža jedinstvena Philips Ambilight tehnologija. Specijalna LED svetla koja se nalaze iza televizora daju novu dimenziju i stvaraju osećaj još većeg ekrana i produbljuju iskustvo gledanja. Svetla se prilagođavaju sadržaju na ekranu, pa čak prate i ritam promena sadržaja na ekranu, što posebno dolazi do izražaja u „Music“ modu, kada se televizor pretvara u malu „diskoteku“, a nova tehnologija zvuka Double Ring i DTS Premium Sound dodatno doprinosi fantastičnom doživljaju.

Vaš novi PHILIPS televizor je zahvaljujući Android operativnom sistemu zapravo pravi računar. Televizori poseduju vrhunski Quad-Core procesor, model 6401 ima 8GB interne memorije, a model 6501 ima 16GB interne memorije, na koju možete direktno snimati sadržaj sa TV kanala i instalirati razne Android aplikacije, igrice, serije i sl. Naravno, preko USB-a možete priključiti „flash“ ili eksterni hard disk i na taj način proširiti memoriju koliko god to vi želite.

Ključna stvar Android operativnog sistema je da na vašem televizoru imate sve aplikacije koje inače volite, poput internet pretraživača, YouTube-a, Facebook-a, Twittera, Netflix, filmove, serije, a preko Google Play Store možete skinuti bilo koju alikaciju (vesti, igrice, zabavne i poslovne aplikacije i sl.). Takođe, jednim pritiskom na ekran vašeg telefona, možete spojiti telefon sa televizorom i prikazivati sav sadržaj sa vašeg telefona na ekran televizora – što je posebno zabavno, baš kada pokazujete svoje slike ili video snimke sa putovanja.

Remote control both sideNaravno, na televizor možete spojiti i miš i tastaturu, s tim što model 6501 na svom daljinskom upravljaču, sa zadnje strane ima punu tastaturu, tako da je udobnost korišćenja svih sadržaja neverovatno jednostavna. Takođe, zavaljujući aplikaciji TV Remote i vaš telefon ili tablet mogu postati daljinski upravljač, odnosno, možete upravljati televizorom preko ekrana vašeg mobilnog uređaja.

Modeli 6401 i 6501 proizvode se sa sledećim dijagonalama ekrana: 43″ (108 cm) | 49″ (123 cm) | 55″ (139 cm).

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Current ye@r *

X