Rizort Andree Bočelija – novi biser Toskane

Rizort Andree Bočelija – novi biser Toskane

Rizort Andree Bočelija – novi biser Toskane

Alpemare Beach Resort se nalazi u toskanskom primorskom gradiću Forte dei Marmi, omiljenom stecištu umetnika i poznatih ličnosti još početkom 20. veka.

Ovde su letovali ili imali kuće italijanski pevač Zucchero, pisac Aldos Haksli, britanski umetnik Henri Mur, nemački pisac Tomas Man, italijanski modni kreator Đorđo Armani, ali i čuveni fudbalski sudija Pjerluiđi Kolina. U Forte dei Marmiju je rođena i belgijska kraljica Paola Ruffo di Calabria.

U mondenskom okruženju, porodica Bočeli je pre godinu dana renovirala kultni Alpemare Beach Resort, dajući mu novi šik izgled i potpuno nove luksuzne sadržaje. O bezbednosti gostiju brine posebno obezbeđenje 24 časa dnevno, a u svakom trenutku im je na raspolaganju automobil sa vozačem. U opuštajućem okruženju borove šume u okviru rizorta, gosti mogu uživati u šetnji, ali i masaži, u posebnom delu određenom za to.

Alpamare Beach Resort na svojoj plaži nema suncobrane, već se gosti od sunca mogu skloniti u belim stilizovanim šatorima, opremljenim USB portovima i wi-fi konekcijom. Gosti mogu da se presvuku u šarmantnim kabinama, u kojima mogu i da ostave stvari od vrednosti (u sefu).

Gostima je na raspolaganju i vrhunski restoran u kome se služe i vina Bocelli.

Andrea Bočeli svoje slobodno vreme voli da provodi ovde, pa gosti često imaju priliku da se sa njim druže i slikaju.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X