Robin Hud iz prve klase izbačen sa leta

Robin Hud iz prve klase izbačen sa leta

Robin Hud iz prve klase izbačen sa leta

Putnik iz prve klase, koji je uporno pokušavao da podeli svoje besplatno piće sa prijateljima u ekonomskoj klasi, izbačen je sa leta aviokompanije American Airlines iz Filadelfije ka Atlanti.

Ovaj „Robin Hud“ se u avion ukrcao sa dva prijatelja, ali je za razliku od njih, koji su bili smešteni u ekonomskoj, on imao sedište u prvoj klasi. Nakon što je seo na svoje mesto, stjuardesa mu je prišla i ponudila ga besplatnim pićem pred poletanje, koje je on uzeo, a zatim je zatražio još dva pića.

Stjuardesa je pokušala da mu uljudno objasni da u jednom trenutku ne može da ima dva pića, ali se on brzo snašao i rekao da je drugo piće za putnicu koja je sedela pored njega. Kada su pića stigla, čovek ih je uzeo i krenuo ka ekonomskoj klasi. Stjuardesa ga je zaustavila, objašnjavajući da piće mora da popije na svom sedištu.

Gospodin se ni tada nije zaustavio i slagao je da mora u toalet. Stjuardesa ga je uputila na toalet u prvoj klasi, ali on je nastavio. Poslao je brzo poruku svojim prijateljima da krenu ka njemu i da se nađu kod toaleta, ali tada se pojavio menadžer i ovaj ambiciozni čovek, koji je pokušao „da uzme od bogatih i da podeli sirotinji“ zaustavljen je i izbačen sa leta.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X