Tajpej – nova destinacija u ponudi Air France-a

Tajpej – nova destinacija u ponudi Air France-a

Tajpej – nova destinacija u ponudi Air France-a

Od 16. aprila 2018 godine, Air France počinje da direktno saobraća od pariskog aerodroma Šarl de Gol do tajvanske prestonice Tajpeja, i to tri puta nedeljno.

Na letovima će saobraćati Boeing 777-200, opremljen najnovijim Air France-ovim putničkim kabinama za duge letove, sa kapacitetom od 280 sedišta – 40 u biznis klasi, 24 u premium ekonomskoj i 216 u ekonomskoj klasi. Letovi će se odvijati ponedeljkom, četvrtkom i subotom i sa pariskog aerodroma avioni će poletati u 13.35h (u Tajpej stižu narednog dana u 08.15h po lokalnom vremenu). Iz Tajpeja avioni polaze u 10.25h i na pariski aerodrom sleću u 18.20h. Ova nova usluga dodatak je postojećim letovima KLM-a iz Amsterdama ka Tajpeju (Boeing 777, sedam puta nedeljno).

Što se tiče novih putničkih kabina na letovima za Tajpej, biznis klasa nudi servis „excellence in the sky“, koji podrazumeva da se sedište prilagođava obliku tela svakog putnika, i iz sedeće pozicije pretvara se u pravi krevet dužine 2m. Mekana pena od koje je krevet napravljen, uz veliki perjani jastuk i lagani prekrivač, putnicima garantuje miran san. Svaki putnik ima i šesnaestoinčni HD touch screen.

U premuim ekonomskoj klasi udobnost obezbeđuju meki jastuci i odmorište za stopala koje se može podesiti u više položaja. U ekonomskoj klasi, sedište je potpuno redizajnirano i putniku nudi više mesta za noge, mekani jastuk, udobne držače za ruke i šire stočiće za hranu.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Current ye@r *