UNIQA osiguranje doniralo 1.500.000 dinara ustanovama širom Srbije

UNIQA osiguranje doniralo 1.500.000 dinara ustanovama širom Srbije

UNIQA osiguranje doniralo 1.500.000 dinara ustanovama širom Srbije

UNIQA osiguranje već punih 12 godina godinu započinje ulaganjem u humanitarne projekte širom Srbije.

I ove godine, ova uspešna kompanija nastavila je humanu tradiciju i donirala sredstva u ukupnom iznosu od 1.500.000 dinara, i to institucijama za nezbrinutu decu i decu sa smetnjama u razvoju „Veternik“, „Duško Radović“ iz Niša (za nabavku neophodnih električnih aparata, medicinskih pomagala i opreme), kao i Domu za odrasla lica Kulina za nabavku higijenskih sredstava. Dečjem selu „Dr Milorad Pavlović“ iz Sremske Kamenice upućena su sredstva za studentske stipendije, dok su SOS Dečjem selu u Kraljevu nabavljeni rashladni uređaji. Organizaciji SOS telefon za žrtve nasilja uplaćena su novčana sredstva neophodna za rad ove organizacije.

Veliko nam je zadovoljstvo što smo i ove godine u prilici, ne samo da nastavimo tradiciju ulaganja u humanitarne projekte, već i da ovakvim akcijama podignemo svest o problemima u našem društvu. Verujemo da ćemo na ovaj način pomoći onima koji žive u drugačijim životnim uslovima, koji detinjstvo provode bez roditeljske pažnje ili onih koji su pretrpeli teške životne nedaće. Ovakvim ulaganjima želimo da doprinesemo da problemi ustanova za decu bez roditeljskog staranja, žrtve nasilja, osobe s intelektualnim smetnjama postanu vidljiviji. Ujedno želimo da motivišemo i druge kompanije da se uključe i pomognu da svim članovima našeg društva osiguramo jednako dobre životne uslove. Ukoliko smo ovim donacijama izmamili iskrene osmehe na makar nekoliko lica – naša misija je i više nego uspešna“, izjavila je direktorka sektora za marketing i korporativne komunikacije UNIQA osiguranja, Sonja Marić.

I ove godine humanitarnoj akciji pridružili su se zaposleni u UNIQA osiguranju, koji su svojim donacijama u vidu slatkiša i knjiga omogućili da štićenici ovih ustanova započnu novu godinu uz poklone i osmehe. Zajedničkim zalaganjem UNIQA tim skupio je čak 300 kilograma slatkiša koji će biti raspoređeni ustanovama širom Srbije.

Za nepunih 12 godina koliko posluje na tržištu Srbije, UNIQA osiguranje je uložilo više od 85.000.000 dinara u projekte korporativno-društvene odgovornosti. UNIQA osiguranje je proteklih godina prepoznato kao kompanija koja veliku pažnju posvećuje humanitarnom radu, zbog čega je i osvojila nagradu „Planeta biznis za 2017. godinu“.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Current ye@r *

X