UNIQA zvanično osiguranje 31. Beogradskog maratona

UNIQA zvanično osiguranje 31. Beogradskog maratona

UNIQA zvanično osiguranje 31. Beogradskog maratona

Beogradski maraton produžio je saradnju sa UNIQA osiguranjem, pa će kao i prethodnih pet godina ova osiguravajuća kuća osigurati sve učesnike trke zadovoljstva, ali i polumaratonce i maratonce. Takođe, UNIQA osiguranje će 31. Beogradskom maratonu dati poseban doprinos kroz atraktivan prateći program, organizacijom pratećeg muzičkog spektakla.

Od Londona do Terazija biće organizovana muzička avenija, gde će podršku maratoncima davati trubači, DJ-evi i bubnjari. Na Brankovom mostu bubnjari na čelu sa Dragoljubom Đuričićem bodriće trkače prilikom odlaska na Novi Beograd, ali i u povratku, kako bi im pomogli da istraju u poslednjoj i najtežoj deonici maratonske i polumaratonske trke. Ovogodišnja novina je još jedan muzički punkt sa bubnjarima na Mostu na Adi.

Poseban muzički program doprineće da i ove godine Beogradski maraton protekne u najpozitivnijoj atmosferi koja slavi sport i takmičarski duh. Kao što je to slučaj sa sličnim manifestacijama u svetu, muzičari će širiti pozitivnu atmosferu Beogradom i biti podstrek takmičarima da daju svoj maksimum i izdrže do kraja trke u dobrom raspoloženju.

„Ponosni smo što ćemo i naredne tri godine biti deo najmasovnijeg pokreta u Srbiji i najprestižnijeg sportskog takmičenja. Kao zvanično osiguranje Beogradskog maratona, UNIQA se brine o sigurnosti svih učesnika. Osim što podržava maraton, UNIQA i ove godine podržava i maratonce, ali i kroz dobru zabavu mnogobrojne posetioce maratona. Subota 21. april je dan za motivaciju, volju, ostvarenje sna i nove uspehe. Zbog toga ćemo i ove godine podržati sve takmičare muzičkim programom u okviru UNIQA muzičke avenije, i tako im pružiti dodatni podsticaj da ostvare što bolje rezultate. Nadamo se da će, zbog odlične atmosfere na ulicama Beograda, i broj posetilaca biti rekordan“, rekla je Sonja Marić, direktorka sektora za marketing i PR UNIQA osiguranja.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X