Uzakrota Travel Summit 27. oktobra u Beogradu

Uzakrota Travel Summit 27. oktobra u Beogradu

Uzakrota Travel Summit 27. oktobra u Beogradu

Uzakrota Travel Summit po prvi put se održava sa globalnim ciljevima, van Turske, i to u našem glavnom gradu. Događaj se održava u hotelu Metropol 27. oktobra i biće domaćin uspešnim ljudima iz sveta turizma i medija, ali i uspešnim poslovnim ljudima iz ovih sfera.

Skupu će prisustvovati predstavnici 600 kompanija sa Balkana i iz Turske, a neke od tema o kojimaće biti reči su „Digitalna transformacija travel industrije“, „Globalizacija, strane investicije, Turska i turizam na Balkanu“, „SEO, digitalni marketing i Content marketing“, „PR i destination marketing u turizmu“.

Regionalni direktor AtlasGlobal-a (glavnog sponzora) za Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, Ender Karaca, izjavio je: „Mi iz AtlasGlobal-a svesni smo važnosti Uzakrote i atmosfere koju ovaj događaj stvara. Zato, smatramo da će Uzakrota imati isti efekat i na Balkanu. Za nas, kao glavnog sponzora najvažnija je dugoročna investicija. U okviru ove investicije, naš prioritet je prepoznavanje AtlasGlobal brenda na Balkanu i saradnja sa ovdašnjim agencijama. Ovim događajem želimo da povećamo saradnju sa svim balkanskim i turskim agencijama i hotelima. AtlasGlobal, kao privatna aviokompanija, ima aktivnu ulogu u Evropi i Rusiji i želi da tu ulogu preuzme i na Balkanu.“

Spisak govornika se finalizuje, a među do sada potvrđenim su: ambasador Srbije u Turskoj Tanžu Bilgić, direktor Turističke organizacije Beograda Miograd Popović, direktor YUTA-e Aleksandar Seničić, predsednik tursko-srpskog poslovnog saveta DEIK Aleksandar Međedović, predsednik Asocijacije turističkih agencija Crne Gore Orhan Hodžić, predsednik Asocijacije makedonskih turističkih agencija Vlatko Sulev, direktor Centrotours-a iz Bosne i Herzegovine Muamer Lutvić, direktor Balkan Viator-a Matija Biljesković, direktor marketinga Turističke organizacije Malezije za Tursku, Azerbejdžan, Bugarsku i Rumuniju Çağrı Sağlık, osnivač Travel Magazine-a Zoran Đukanović, direktor Be Kosova Alban Rafuna, osnivač Devim Tours Sarajeva Bülent Biçer, direktor Hotelrunner-a Arden Agopyan, ko-osnivač Insider-a Arda Köterin, ko-osnivač Gruppal-a İlker Atalay i osnivač Turizma i Putovanja Milan Stojković.

Za više informacija o Uzakrota Balkan Travel Summit 2017, o registraciji, programu i govornicima, koristite #UTSBalkan 2017 ili posetite internet stranicu https://www.uzakrota.com/balkansummit17

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X