Wizz Air uvodi novu liniju iz Niša do Beča

Wizz Air uvodi novu liniju iz Niša do Beča

Wizz Air uvodi novu liniju iz Niša do Beča

Niskotarifna aviokompanija Wizz Air danas je objavila uspostavljanje nove linije iz Niša do Beča.

Nova low-cost linija počeće sa radom 15. novembra, sa tri nedeljna leta – utorkom, četvrtkom i subotom. Cena karte u jednom smeru (sa svim uključenim taksama i obaveznim doplatama i ručnim prtljagom maksimalnih dimenzija do 55x40x23cm) kreće od 19,99 eura ili 2.399 dinara.

Uvođenje ove linije predstavlja odgovor Wizz Air-a na pojačanu tražnju putnika i želju kompanije da putnicima iz Srbije ponudi još veći broj povoljnih mogućnosti. U ovj godini, Wizz Air će nuditi ukupno 20 linija do 8 zemalja sa dva srpska aerodroma (6 destinacija u 5 zemalja sa niškog aerodroma).

Sorina Ratz, PR Wizz Air-a je izjavila:
„Srećni smo što danas najavljujemo našu šestu liniju iz Niša za Beč. Podvlačimo našu posvećenost regionu i radujemo se nastavku našeg plodonosnog partnerstva sa niškim aerodromom kao i otvaranju novih mogućnosti za srpske putnike koji će uskoro moći da otputuju u još jedan dinamičan evropski grad, bilo turistički ili poslovno i to po niskim cenama već od 19,99 evra ili 2.399 dinara. Naša prijateljska i posvećena posada se raduje što će moći da dočeka nove putnike na našim letovima koje obavljamo avionima koji su među najmlađima u Evropi“.

Vladica Đurđanović, generalni direktor JP Aerodrom Niš je izjavio:
„Presrećni smo što novu godinu započinjemo ovako lepim vestima. Aerodrom Konstantin Veliki je spreman da prihvati nove putnike i da opsluži veliki broj aviona. Ova nova destinacija za nas predstavlja novih 45.000 putnika na godišnjem nivou, što će doprineti da niški aerodrom i u budućnosti obara rekorde u pogledu broja putnika.“

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X