Za 200 eura možete postati „Bogato dete Instagrama“

Za 200 eura možete postati „Bogato dete Instagrama“

Za 200 eura možete postati „Bogato dete Instagrama“

Koliko puta ste videli fotografije „Bogate dece instagrama“ i raznih poznatih blogera i influenserki, koji žive na društvenim mrežama i žele da od vas dobiju lajk i potvrdu da je taj život zaista savršen i da im na njemu zavidite?

Svi oni koji u tom trenutku pomisle da se radi o neopisivoj gluposti i putu bez povratka za mlade „instagram generacije“, neće osetiti sažaljenje kada čuju da je jedna moskovska kompanija smislila način da eksploatiše potrebu mladih da sa drugima podele svoja luksuzna iskustva, čak i kada ona nisu stvarna.

Private Jet Studio iz Moskve rentira luksuzni privatni avion, Gulfstream G650, za dvosatne foto-sesije, tokom kojih možete da napravite desetine odličnih fotografija u luksuznoj avionskoj kabini koje će svedočiti o tome kako raskalašno živite i uvek putujete sa stilom. Osnovni paket ćete platiti 11.000 rublji (19.250 dinara), a ukoliko želite da vas slika profesionalni fotograf, to će vas koštati 14.000 rublji (oko 24.500 dinara). Za one koji moraju da izgledaju potpuno savršeno, postoji i opcija unajmljivanja prefesionalnih stilista, frizera i šminkera.

Na sajtu kompanije stoji: „Ovo je najveća, najbrža i najskuplja letelica u poslovnom svetu. Njen luksuzni enterijer napravljen je od najkvalitetnijih i prirodnih materijala. Nudimo vam da u njoj organizujete neobično i nezaboravno fotografisanje za sebe ili svoje klijente, koje će vam zauvek ostati u sećanju.“

Private Jet Studio instagram nalog obiluje fotografijama skupo obučenih mladih muškaraca i žena, koji izlaze iz uglancanih limuzina i pripremaju se za ukrcavanje, ili zavaljeni u svojim kožnim foteljama u avionskoj kabini uživaju kao da su stvarno na visini 10.000m.

Svakako inspirativno iskustvo, naročito kada se ima u vidu da su za 200 eura sebi mogli da priušte samo nezaboravni vikend u nekoj evropskoj prestonici, sa sve prevozom i smeštajem, nažalost, u nekoj malo niskobudžetnijoj varijanti. Ali šta bi tada mogli da stave na Instagram?

Podelite ovaj članak...

1 komentar

  1. Pa svako ima izbora dan radi sta hoce: ali ko ima para mozda ovo nije ni lose,jer ako je fotografija dobro uradjena,onda tu osobu mozda neko angazuje za zastitno ili promotivno lice,tako da mozda ovo moze biti i investicija! A nije ni skupa cijena,ako se sagleda moguce prednosti.

    Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X