Air France: Popusti za letove iz Srbije

Air France: Popusti za letove iz Srbije

Aviokompanija Air France je pokrenula promotivnu akciju za putnike iz Srbije, sa popustom na cenu karata za srednje i duge letove.

Promocija traje od 16. maja do 17. jula i važi za kupovinu karata preko sajta Air France-a

Za sve putnike, bilo one zaboravne koji su se u osvit leta setili da kupe aviokarte za letovanje ili one unapred spremne koji novogodišnje putovanje planiraju već u maju, nova promocija Air France-a dolazi kao poručena, jer je let do željene destinacije uvek značajna stavka u budžetu.

Prvih 200 putnika iz Srbije koji u periodu od 16. maja do 17. jula preko Air France sajta kupe kartu za neki dugolinijski ili srednjelinijski let Air France-a ili KLM-a dobiće popust od 5900, odnosno 3535 dinara, u zavisnosti od toga u koju kategoriju spada kupljena karta. Sve što putnici treba da urade kako bi ostvarili popust jeste da izaberu let na sajtu Air France-a, plate kreditnom karticom i ukucaju kod za popust tokom popunjavanja ličnih podataka.

Kako bi važio popust od 5900 dinara za dugolinijske, odnosno interkontinentalne letove, treba izabrati neki let čija cena prelazi 17690 dinara, dok je za popust od 3535 dinara neophodno rezervisati kartu za let srednje dužine (u okviru Evrope i Severne Afrike) čija je cena viša od 5900 dinara.  Popusti u obe kategorije važe za prvih 200 putnika, a karte se mogu iskoristiti od 17. maja 2019. do 31. marta 2020.

Uz ovu promociju, oni koji u poslednjem trenutku biraju destinaciju za leto imaju pravu priliku da Grčku zamene Marokom ili Azurnom obalom, dok oni što unapred planiraju zimska egzotična putovanja mogu početi da se raspituju o lepotama Dominikanske Republike ili Kube.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X