Časopis / Izdanja – Travel Magazine Najnoviji sadržaji iz sveta putovanja

Časopis / Izdanja

Broj 177

U prodaji od 20.01.2020

U ovom broju Travel Magazine-a vodimo vas na obalu Ligurskog mora, u fotogenični Ćinkve Tere. Predstavljamo vam Azorska ostrva – portugalski arhipelag koji nosi laskavi nadimak „evropski Havaji“, Gdanjsk iz malo drugačijeg – pozorišnog ugla, i pozivamo vas da otkrijete Meksiko Siti, grad sa fascinantnom istorijom. Saznajte zašto je Šefšauen postao plavi grad i zašto vredi uložiti puno truda i novca da biste stigli na Južni pol.

Pročitajte više

Broj 176

U prodaji od 26.10.2019

U ovom broju Travel Magazine-a vodimo vas u Radžastan, kroz vulkanske predele Lanzarotea, u maleni Bormio u Italiji i moderni Malme. U drugom delu putopisa o Latinskoj Americi čitajte o Peruu i Boliviji, a predstavljamo vam i Sevilju, iz jednog malo drugačijeg ugla. Hari vas ovog puta vodi u ozloglašenu zemlju sa velikim turističkim potencijalom – Pakistan

Pročitajte više

Broj 175

U prodaji od 15.07.2019

U ovom broju Travel Magazine-a vodimo vas na Island, u vinsku prestonicu Alzasa – Kolmar, a predstavljamo vam i prvi deo putopisa o Latinskoj Americi, u kome vas autorka putevima pesnika i revolucionara vodi kroz Argentinu i Čile. Hari se ovog puta priseća svog boravka u Turkmenistanu, zemlji koja je među svetskim putnicima poznata i kao Druga Severna Koreja, a povod i inspiracija za vodič kroz Madrid poslužilo je predstojeće finale Davis Cupa, koje se u novembru održava upravo u ovom gradu

Pročitajte više

Broj 174

U prodaji od 11.04.2019

Ovaj broj Travel Magazine-a je u duhu Italije! Predstavljamo vam Materu, ovogodišnju Evropsku prestonicu kulture i turističku destinaciju u usponu, Boromejska ostrva italijanskih plemića, a posetom Rimu i Napulju završavamo serijal Klasična Italija. Putopis o Lastovu probudiće sećanja na neka lepša vremena, Halštat i Krakov će vas inspirisati na prolećno putovanje, dok će vam Harijev izveštaj sa Solomonskih Ostrva približiti destinaciju na koju većina turista nikada neće otići.

Pročitajte više

Broj 173

U prodaji od 14.01.2019

U ovom broju predstavljamo vam Maldive na veoma poseban način, iz ugla mladog zaljubljenog para na medenom mesecu. Ljubitelji umetnosti uživaće u nastavku serijala Klasična Italija koji nas ovaj put vodi u Firencu, ali i u inspirativnom tekstu o japanskim ostrvima umetnosti Naošima i Tešima. Upoznajte Marakeš, jednu od najlepših severnoafričkih destinacija, ali i egzotičnu i među turistima sve popularniju Šri Lanku. Putopis o Montevideu približiće vam lokalne tradicije latinoameričke prestonice sa specifičnim evropskim pečatom.

Pročitajte više

Broj 172

U prodaji od 10.10.2018

U ovom broju vas vodimo na egzotične plaže Zanzibara i kineskog ostrva Hajnan, predstavljamo vam urbane čari Ljubljane i budističku smirenost Laosa, a otkrivamo i skrivene dragulje Jugoistočne Turske, u kojoj se već hiljadama godina mešaju kulture i civilizacije. Zavirili smo i u najpoznatije evropske „četvrti crvenih fenjera“, a u okviru serijala Klasična Italija, ovaj put vas vodimo u Sijenu i San Điminjano.

Pročitajte više

Broj 171

U prodaji od 09.07.2018

U ovom broju vas vodimo u biser arapskog sveta – Dohu, grad prošlosti i budućnosti – Tokio, prestonicu Evrope – Brisel, ali i u Novigrad, hrvatsku destinaciju koja se uspešno probija u veoma dinamičnom segmentu turističke industrije, gastroturizmu. Upoznajemo vas sa Albanijom, vodimo vas u obilazak dvoraca u bajkovitoj dolini reke Loare, i načinjemo temu „Klasična Italija“, o kojoj će u narednim brojevima biti još reči. Saznaćete zašto je Šamoni atraktivna destinacija i van ski-sezone, a naš dragi saradnik Hari vam ovaj put dočarava putovanje u jednu od najopasnijih zemalja sveta – Mali.

Pročitajte više

Broj 170

U prodaji od 13.04.2018

U novom broju Travel Magazine-a pročitajte nesvakidašnju reportažu o Portugalu, saznajte zašto su tri slova T simboli italijanskog grada Kremone, ali i zašto je jezero Komo idilično utočište svetske elite. Vodimo vas u Argentinu, Meksiko Siti i na kultnu japansku planinu Fuđi, a reportažom o Nigeriji proslavljamo 10 godina saradnje sa našim dragim saradnikom, Harijem

Pročitajte više

Broj 169

U prodaji od 26.12.2017

U novom broju Travel Magazine-a vodimo vas u posetu istorijskoj prestonici Španije, Granadi i portugalskom gradu fada, Koimbri. Ljubitelji Centralne Amerike uživaće u živopisnoj reportaži o Panami, Kostariki i Nikaragvi, a naš stalni saradnik Hari Micidis pobrinuo se za to da za praznike imamo i malo snega, i to sa Grenlanda!

Pročitajte više