– Broj 166 – Travel Magazine

Broj 166

Broj 166

Destinacije

Ostrvo Kapri

Kapri danas posećuje veliki broj turista, većinom tokom jednodnevnih izleta hidrogliserom iz Napulja. Ipak, ukoliko poželite da tokom izleta popijete kafu, ili ručate, računajte na cene, par puta više od onih na kopnu, u Napulju…

Pročitajte ceo tekst

Destinacije

Albena

Bugarsko letovalište Albena nedovoljno je poznato našim turistima, a najpre zbog najobičnijih predrasuda koje imamo o ovoj zemlji, njihovom moru, klimi i sl.

Gradovi

Bejrut

Kratki osvrt na Bejrut, glavni grad Libana…

Gradovi

Madrid

Madrid je grad prepun misterija, pogotovo oni najstariji delovi grada. To je mesto gde su se misterije i priče stvarale. Verovali ili ne u te priče, vredi ih čuti, jer nam pružaju jedan novi aspekt gledanja na ovu metropolu…

Gradovi

Sevilja

Grad koji je po legendi osnovao Herkul, u kome se rodio Don Žuan, čijim je ulicama žurio Muriljo, Figaro pravio svoje ljubavne spletke, a u krčmama plesala Karmen. Grad gde je ljubav svuda u vazduhu.

Intervju

Vojvodina calling!

Nova energija i novi pristup u razmišljanu o budućnosti turizma u Vojvodini, odlikuju našeg sagovornika. Da li možemo očekivati da u perspektivi Vojvodina bude ozbiljno pozicionirana kao turistički proizvod u domaćim i svetskim okvirima?

Knjiga u koferu

Krsto Popovski

Roman „Ej“ je jedna šarena, urnebesna i nepredvidljiva priča o braku! Sa velikim znakom uzvika na kraju, primećujete?

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...