Afrika – Šarm el Šeik, raj na zemlji i pod vodom – Travel Magazine

Šarm el Šeik, raj na zemlji i pod vodom

Šarm el Šeik, raj na zemlji i pod vodom

Egipatski rizort Šarm el Šeik nije poznat samo po sjajnim hotelima, plažama i vrhunskoj usluzi, već i po brojnim i raznovrsnim lokacijama za ronjenje sa bujnim morskim životom koji će privući i najzahtevnije ronioce.

Na dugoj listi lokacija za ronjenje, između ostalog su Ras Ghamila, Ras Nasrani, Ras Bob, White Knight, The Gardens, Tower, Sodfa, Amphoras, Paradise, Ras Umm Sid, Temple, Tiran, Ras Mohamed, Gubal Straits i Sharks Bay.

Ako tražite all-inclusive uslugu na savršenoj lokaciji, Šarm el Šeik ima sve što vam je potrebno, bilo da se radi o solo, romantičnom ili porodičnom odmoru. U spektakularnom Shark’s Bay-u, uživaćete u čistim toplim vodama i peščanim plažama Crvenog mora. Zahvaljujući brojnim sadržajima i vrhunskim uslugama koje su ovde dostupne, Sharks Bay je sjajno mesto za proslavu posebnih događaja, kao što su venčanja ili poslovne konferencije, posle kojih učesnici mogu da sa opuste i sjajno provedu. Pored brojnih kafea i restorana, gosti mogu da se odmaraju i degustiraju pića u brojnim lounge-vima.

Iako to možete pomisliti zbog njegovog imena, Sharks Bay ne posećuju ajkule. Ovde će se odlično provesti ronioci svih nivoa obuke, a mesto je idealno za noćno ronjenje. Posećuju ga brojne vrste riba, hobotnice, španski plesači i sipe, a mogu se videti i morski moljac i retke vrste morskih konjića.

Nakon morskih aktivnosti, izležavajte se na pesku i radite na svom tenu, a možete se zabaviti i uživanjem u nekoj od brojnih dostupnih sportskih aktivnosti na plaži.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X